Kahramanmaraşlılar, Genç Ve Dinamik Milletvekilleri İstiyor

Anadolupress Gazetesi ve İnternet sitesi olarak, yaklaşan seçim öncesi Kahramanmaraş’ta, siyasi parti adaylarının halkın nazarında nabzını tutmaya devem ediyoruz.

Kahramanmaraşlılar, Genç Ve Dinamik Milletvekilleri İstiyor

Kahramanmaraşlılar, Genç Ve Dinamik Milletvekilleri İstiyor

Anadolupress Gazetesi ve İnternet sitesi olarak, yaklaşan seçim öncesi Kahramanmaraş’ta, siyasi parti adaylarının halkın nazarında nabzını tutmaya devem ediyoruz.

08 Mayıs 2018 Salı 17:44

Sokakta vatandaşlara, kentin sorunlarını ve siyasetçilerden beklentilerini sorduk.

Vatandaşların büyük bir çoğunluğu, halkı temsil noktasında genç milletvekili adaylarına fırsat verilmesi gerektiğini düşünürken, seçimlerinden sonra göreve gelecek siyasilerden şehre yatırım bekliyor. İşte, Kahramanmaraş’taki seçmenlerin milletvekili aday sıralamasıyla ilgili yorumları ve seçilecek milletvekillerinden beklentileri.

MUHAMMET KİTİŞ

“Milletvekilleri Kahramanmaraş’ımıza sahip çıkmalı. Mecliste sadece parmak kaldırıp indirmesin. Eski milletvekillerinin ve şuanda milletvekili olanlarının yeniden milletvekili olmasını istemiyoruz. Genç, dinamik, bilgili, kültürlü, davasına kendini adayan, milleti arkasından sürükleyebilen, önceliği şehri olan, proje üreten milletvekilleri istiyoruz.

Eskilerin içerisinden Uğur Dilipak bey ve Mahir beyin ilimiz temsil etmesi ve partimizin sözcüsü olması hasebiyle yeniden aday olmasını istiyoruz. Ahmet Özdemir ve Ahmet Asım Demirdöğen isimlerini biliyorum.”

MEHMET ARDIÇ

“Milletvekili esnafın içinden olsun. Bizim derdimiz sıkıntımızı anlasın. Bürokrasi içinden gelmesin. Çünkü onlar dert nedir sıkıntı nedir bilmedikleri için bizim sorunlarımıza çözüm bulamıyor. Hep almaya alışmışlar, vermeyi bilmeyen bir kişi milletine bir fayda sağlayamaz.

Ayrıca, Mahir Ünal ve Uğur Dilipak bey yeniden aday olmalı. Diğer milletvekillerinin isimlerini bile bilmiyoruz. Biz gelip ziyaret etmediler, kapımızdan geçmediler. Ancak seçim zamanı selam veriyorlar. Bu nedenle bizim içimizden, bizi savunacak bir adayı mecliste görmek istiyoruz.

Milletvekilleri adayları içerisinde bazı isimler dikkatimi çekiyor. Özellikle Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal’ı mecliste görmek istiyorum.”

MUTLU BULUT

“Milletvekili genç ve ufku açık olmalı. Memleketin 15-20 yıl sonrası için hedefleri olmalı. Ülkemizin gecesini gündüzüne katıp çalışan milletvekillerine ihtiyacı var.

Mevcut Milletvekillerinden Mahir Ünal haricinde diğerlerinin değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu dönem Ak parti adaylarından Mehmet Cihat Sezal ve Ahmet Özdemir, sıcak baktığım isimlerden.”      

EMRAH YANILMAZ

“Bize ticari zekaya sahip, cebine maaşı koyup hep bana demeyen, proje üreten, bürokrasi içerisinden gelmemiş milletvekilleri istiyoruz. Bugüne kadar milletvekilleri hep bürokrasiden geldi. Büyük bir fayda sağlamadı, artık bu düzenin değişmesi gerektiğine inanıyorum.

Mahir Ünal ve Uğur Dilipak mevcut milletvekilleri arasında icraatlarını görüyoruz. Kalan diğer milletvekilleri değiştirilmeli. Halkın içine girmeyen vekilin halkı temsil etmeye hakkı yok.

Yeni adaylardan, dünyayı karış karış gezmiş, bir aday adayı var, İsa Akkaya. Genç yaşında babasına fabrika açtıran, vizyon sahibi biri. Bizi temsil edebileceğine inanıyorum. Ben Türkiye ve ekonomimize katkı sağlayacağına inanıyorum. “

ABDURRAHİM KIRKGEÇİT

"Seçimden beklentim, yıllardır ülkemize büyük hizmetler etmiş ve etmeye devam eden Ak Parti iktidarının, ülke genelinde sağladığı istikrarı devam ettirmesi ve bununla birlikte daha aktif, daha genç ve daha çözümcül olan gençlere yer verilmesidir.

Gençlere daha fazla güvenip, yürütme ve icrada yer verildiğinde göreceğiz ki, ortaya çok daha güzel faaliyetler, projeler ve fikirler çıkacaktır. 
Mevcut vekillerimiz ve bunların haricinde aday adayı olan birbirinden kıymetli büyüklerimiz ve abilerimiz var. Bizlerin ve Kahramanmaraş halkının çok sevdiği, selam verdiği, temas ettiği, konuştuğu herkesin gönlüne giren ve sevgisini kazanan, Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne, partinin içinde her kademede görev yapmış, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel’i aday adayı olarak görmek isterdik. Bu dönem kısmet olmadı ama bir sonraki dönem dört gözle bekliyoruz."

EMRE DENGE

“Bu seçim vatan, millet meselesine dönüştü. Ülkeyi beka sıkıntısından kurtarabilecek liderin biran önce görevinin başına geçmesini temenni ediyoruz.

Yanı başımızdaki şehirlerin gelişiminden, insanların nasıl hizmet ettiğini görebiliyoruz. Bu şehri sadece parası olan yada siyasi geçmişi olan değil, hizmet aşkıyla yanan, vicdanlı, merhametli, genç insaların bizi temsil etmesini istiyoruz. Kahramanmaraş’ın ismini duyuracak, projeleri olan milletvekilleri istiyoruz.

Halen görev yapan milletvekillerinden, şehrimiz için Mahir Ünal’ın görev alması gerektiğini düşünüyorum. Veysi Kaynak Bey’in şehrimiz için aktif çalıştığını düşünüyorum.   

Yeni aday adayları arasından, Ahmet Özdemir’in faydalı olacağı kanaatindeyim. Yine Mehmet Cihat Sezal siyasete yabancı değil, Koray Kıraç, Adem Poyraz, Kadriye Mezir ve Cemal Tanrıverdi gibi isimlere fırsat verilmesi gerektiğini düşünüyorum.” (Muttalip Akkuş)  

Son Güncelleme: 11.05.2018 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326