Kahramanmaraşspor 3 puan peşinde

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 7. haftada yeni Teknik Direktörü Recep Aydemir’le ilk karşılaşmasına çıkıyor.

Kahramanmaraşspor 3 puan peşinde

Kahramanmaraşspor 3 puan peşinde

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor, 7. haftada yeni Teknik Direktörü Recep Aydemir’le ilk karşılaşmasına çıkıyor.

10 Ekim 2021 Pazar 14:12

Kahramanmaraşspor, 10 Ekim Pazar (Bugün) saat 15.30'da Bodrumspor’a konuğu olacak. Bu sezon 6 maçta 6 mağlubiyet alarak taraftarını üzen Kahramanmaraşspor, Muğla Bodrum Stadında oynanacağı karşılamada hanesi 3 puanı yazdırmak istiyor.

Ligin başlamasıyla birlikte alınan sonuçlar karşısında Osman Bozkurt ile yollarını ayıran Kahramanmaraşspor, eski kaptanlarından Recep Aydemir ile anlaşmıştı.

“Evime döndüğüm için mutluyum”

Karşılaşma öncesi açıklama yapan Recep Aydemir, “Yeniden evimde olmaktan son derece mutluyum. Kalbim Kahramanmaraş’a nasıl daha çok hizmet edebilirim diyor. Yıllar önce geldiğim bu şehirde kaptanlığını yaptığım Kahramanmaraşspor’da o dönemin şartlarıyla bir şeyler eksik kalmıştı. Kahramanmaraşspor’u layık olduğu yerlere getirmek için çalışacağım. Takımın Sarıyer ve Çorum Maçını izledim Çok büyük potansiyeli olan futbolcularımız var gerekli yerlere gerekli hamleleri yaparak puanları toplayacağız ve Kahramanmaraşspor’u yeniden ayağa kaldıracağız. Bodrum Hazırlığında takımla idman yapmadım ama takımdaki sporcuları tanımaya çalışıyorum” dedi.

Bodrumspor-Kahramanmaraşspor karşılaşmasını İstanbul Bölgesinden Burak Taşkınsoy, Ankara Bölgesinden Serdar Osman Akarsu ile Mikail Can, Özer Özden yönetecek.

2. Lig Kırmızı Grupta oynadığı 6 maçta 6 mağlubiyet alan Kahramanmaraşspor, kalesinde 16 gol görürken, sadece 3 gol atabildi. Ligde henüz puan almayı başaramayan Kahramanmaraşspor, 20. sırada yer alıyor. Ev sahibi Bodrumspor ise, oynadığı 6 maçta 4 galibiyet, 2 mağlubiyet aldı. 11 gol atan Muğla ekibi kalesinde 4 gördü ve 12 puanla 6. sırada yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326