Kitap ve kültür fuarı sona erdi

Kahramanmaraş'ta bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı son buldu.

Kitap ve kültür fuarı sona erdi

Kitap ve kültür fuarı sona erdi

Kahramanmaraş'ta bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı son buldu.

01 Kasım 2021 Pazartesi 08:44

Büyükşehir Belediyesince Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde 22 Ekim'de açılışı gerçekleştirilen yerli ve yabancı 200 yayınevi, 150 şair ve yazar ile kitapseverler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren fuarı yaklaşık 250 bin kişi ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gazetecilere, Kahramanmaraş'ın şiir ve edebiyatın başkenti olduğunu söyledi.

Uluslararası Şiir ve Edebiyat Haftasını geride bıraktıklarını belirten Güngör, fuarın ciddi anlamda ilgi gördüğünü ifade etti.

Salgın nedeniyle geçen yıl fuar etkinliğini yapamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını anlatan Güngör, "Bu yıl pandeminin kısıtlamasıyla 250 bin kişi öngörüyorduk ve aldığımız rakamlar buna yaklaştığımızı gösteriyor. Bunun da son derece başarılı olduğunu görüyoruz. Sadece Kahramanmaraş değil bölge şehirlerimizden ziyaretçiler geldi ve yoğun ilgi oldu. Burada şair ve yazarların gelip kitap imzalaması da bizi çok mutlu etti." dedi.

Güngör, her geçen yıl daha da iyi sonuçlar aldıklarını bundan sonraki fuarların daha iyi olacağına inandığını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326