KSÜ Tıp’ın yolu

Kahramanmaraş’ta 1992 yılında eğitime başlayan KSÜ tıp fakültesi yolu ile ilgili biraz kamuoyuna bilgi vermek istiyorum.

KSÜ Tıp’ın yolu

KSÜ Tıp’ın yolu

Kahramanmaraş’ta 1992 yılında eğitime başlayan KSÜ tıp fakültesi yolu ile ilgili biraz kamuoyuna bilgi vermek istiyorum.

07 Ekim 2021 Perşembe 12:30

Güzide Üniversitemizin girişinden nizamiye kapısına gelmeden yol ikiye ayrılıyor. Direk giden yol asfalt ve üniversitenin içerisinde de her taraf asfalttır.

Sağa ayrılan yol tıp fakültesine gidiyor, bu yolun her tarafı parke taşlarla yapılmış, zamanla çöküntüler kasisler oluşmuştur. Tıp fakültesine giden hastalar bu sarsıntılardan etkilenmekte, zaten hasta olan insanlar daha da zorluklar yaşamaktadır.

Tıp fakültesinin yolu daha düzgün olması gerekirken, maalesef diğer bölümlere giden yol asfalt ve düzgündür. Benim gördüğümü rektör ve sorumlular, milletvekilleri, siyasiler, memleketi yönetenler görmüyor mu. Yoksa tıp fakültesi ile işleri yok mu, buraya gelenler hastadır. Sorumluları hastalara saygılı olmaya davet ediyorum, bu tıp fakültesi yolunun bir an evvel yapılmasını bekliyoruz. Saygılarımla.

Anahtar Kelimeler:
KSÜ Tıp’ın Yolu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326