Lütfi Kabalcı’dan Bayram Mesajı

Avize Park işletme sahibi Lütfi Kabalcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Lütfi Kabalcı’dan Bayram Mesajı

Lütfi Kabalcı’dan Bayram Mesajı

Avize Park işletme sahibi Lütfi Kabalcı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

11 Mayıs 2021 Salı 11:13

Lütfi Kabalcı mesajında şunları kaydetti;

“Bu güzel mübarek günde Allah’ın rahmeti,bereketi ve inayeti hepimizin üzerine olsun. Bütün dünyayı ve ülkemizi saran bu COVİD-19 salgını insanlık tarihinin en ağır imtihanı olmuştur. Milyonlarca insan bu salgından etkilenmiş ve binlerce insan hayatını kaybetmiştir. İnanıyorum ki tüm bu sıkıntı ve zorlukları hep birlikte aşacağız.

Bu süre içerisinde evlerimize kapandık, camilerimiz cemaatsiz kaldı, teravihler kılınmaz oldu. Mahzun ve mahpus bir Ramazan geçirdik.

Bu bayramda büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öpemeyeceğiz, sevdiklerimize doyasıya sarılamayacağız, dostlarımızı, komşularımızı, akrabalarımızı ziyaret edemeyeceğiz. Hüzün ve kederin hâkim olduğu buruk bir bayram geçireceğiz.

İletişim kanallarını kullanarak tüm sevdiklerimize ulaşacak, bayramlarını kutlayacağız inşallah.

Bu tedbirler neticesinde; yeniden eski güzel günlerimize, sevdiklerimizle bir araya geleceğimiz iftar sofralarımıza, kucaklaştığımız bayramlara kavuşacağız.

Bu temenni ve duygularla,

Mübarek Ramazan Bayramınızı, en samimi duygularımla kutluyor; bayramın İlimize, Ülkemize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diliyorum.”



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326