MİYABB’tan Cebeloğlu’na Ziyaret

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’na Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MİYABB’tan Cebeloğlu’na Ziyaret

MİYABB’tan Cebeloğlu’na Ziyaret

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’na Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

04 Eylül 2020 Cuma 16:50

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği genel başkanı Ebru Sema Akkurt ve yönetim kurulu üyeleri Kahramanmaraş’a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Miyabb yönetimi Cebeloğlu’nu ziyaretinde şehrin asayişi ve tanıtımı konusunda fikir alışverişinde bulundu. Miyabb yönetimi Kahramanmaraş il Emniyet Müdürü Salim Cebeoğlu’na Kahramanmaraş’a özgü hediyeler takdim etti. Ayrıca Gazeteci-Yazar İlhan Gökalp Durmuş ve Abdurrahman Akbaba Cebeloğlu’na kitap ve Tarihi Uzunoluk dergisini takdim etti. Miyabb Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt yaptığı kısa açıklama şu ifadeleri kullandı; Sayın Cebeloğlu teşkilat kariyerinde önemli bir isim. Görev aldığı, Ülkemizin her ilinde ve noktasında başarısından övgü ile söz edildiğini işittik Kahramanmaraş’ımız İçin büyük bir kazanım.

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği olarak emniyet mensuplarımızın zorlu görevlerinde her zaman yanındayız. Emniyet Müdürümüz Salim Cebeloğlu’na ev sahipliği için şahsım ve birliğim adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte şehrin tanıtımı ve asayişi noktasında sık sık bir araya geleceklerini belirtti. “

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326