MÜSİAD’tan bayram mesajı

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu yarın idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı münasebetiyle bir bayram mesajı yayınladı.

MÜSİAD’tan bayram mesajı

MÜSİAD’tan bayram mesajı

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu yarın idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı münasebetiyle bir bayram mesajı yayınladı.

03 Haziran 2019 Pazartesi 11:04

Kervancıoğlu mesajında;

“Bir ay boyunca bir büyük kardeşlik iklimini, dayanışmayı, kaynaşmayı, yardımlaşmayı hep birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, Şehitlerimizin bizlere emaneti kardeşlerimizle, Gazilerimizle sofralarda ekmeğimizi, suyumuzu bölüştük. Nihayetinde, Çok şükür bayramımızı da idrak ediyoruz.

Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır.

Bayramlar, her yıl gelip geçen sıradan bir tatil günü değil, insanî ve İslamî güzelliklerin birlikte yaşandığı; anne babanın ziyaret edilip, sıla-ı rahim yapıldığı günlerdir. Bu bayramda da günlük hayat içerisinde ziyaret etmeyi ihmal ettiğimiz hısım ve akrabamız ile bir araya gelerek, bayramı layıkıyla yaşayalım.

Aynı kıbleye yönelen biz Müslümanlar, kalpleriyle, ruhlarıyla, tüm benlikleriyle, bayramın coşkusunu yaşayacak. Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin, adalet, iyilik, yardımlaşma, kardeşlik, sevgi ve merhamet mesajının iyi anlaşılması gerekiyor. Mademki bize "Oku" diye başlayan bir "Kitap" gönderilmiş, Mademki Rabbimiz, Son Peygamberi Hz. Muhammed'e (SAV) "Biz seni ancak Âlemlere Rahmet olarak gönderdik" diyor, o zaman barış ve huzura, birlikte kutlanan bayramlara ulaşmanın yolu, Okumak’ tan, O Kitap ki KURAN-I KERİM’ de buluşmaktan geçiyor. Sahip olduğumuz nimetlerin ve değerlerin kıymetini bilerek, iyilik ve güzellik üretmeliyiz. Adaletten, iyilikten, özgürlüklerden, barıştan yana olmalıyız.

Ramazan Bayramı'nın manevi bereketi ve aydınlığında Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı canı gönülden kutluyor, daha nice bayramlara birlikte sevdiklerimizle; sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde erişmeyi temenni ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326