Osmaniye’deki bu muhtar mahallesini ihya etti

Osmaniye’de 2019 Yerel Seçimlerinde muhtar seçilen Murat Kuşçu, Baş mahallede çalmadık kapı, adım atmadık yer bırakmıyor.

Osmaniye’deki bu muhtar mahallesini ihya etti

Osmaniye’deki bu muhtar mahallesini ihya etti

Osmaniye’de 2019 Yerel Seçimlerinde muhtar seçilen Murat Kuşçu, Baş mahallede çalmadık kapı, adım atmadık yer bırakmıyor.

25 Mart 2021 Perşembe 16:01

Osmaniye’ye bağlı Baş Mahallede, yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Muhtar Murat Kuşçu, vatandaş ile devlet arasında köprü görevi görerek birçok hizmeti vatandaşın ayına getiriyor.

Vatandaşların yaşadığı sıkıntılara çözüm arayan ve taleplerini hayata geçiren muhtar Kuşçu, mahalle sakinlerinin bütün dertlerini dinleyip çözüm üreterek hemşerilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak adına seferber oluyor.

Osmaniye’nin bu güzel mahallesi için gecesini gündüzüne katıp arı gibi çalışarak hizmet üreten muhtar Murat Kuşçu, kısa zamanda kendisine oy versin vermesin tüm mahalle sakinleri ile kurduğu güçlü bağ ile diğer muhtarlardan farkını ortaya koyuyor.

Başarılı muhtarın bir özelliği de belediyeler ve resmi kurumlarla kurduğu ikili ilişkiler.

Bu sayede yıllardır yapılamayan hizmetleri bu ilişkiler sayesinde yapmaya çalışıyor.

Bu yönüyle toplumda alışılagelen muhtar tiplerine bakarak, muhtarlık müessesesinin lüzumsuz hale geldiğine inanmaya başlayan bazı vatandaşlar, Baş Mahalle Muhtarı Murat Kuşçu’nun çalışmalarını gördükçe, "Muhtar dediğin böyle olmalı" diyor.

Kısa zamanda mahalle halkının takdirini kazanan Muhtar, vatandaşına dilekçe yazıyor. Belediye tarafından mahalle yolunun asfalt kaplamasını yaptırıp sokak yollarının altyapısını iyileştirdi. İhtiyaç sahiplerini ev ev ziyaret ederek destek verilmesini sağlıyor.

Son Güncelleme: 26.03.2021 12:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326