Park ve Mesire Alanlarında Bakım Onarım Çalışması

Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde park, bahçe ve mesire alanlarında bir dizi bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Park ve Mesire Alanlarında Bakım Onarım Çalışması

Park ve Mesire Alanlarında Bakım Onarım Çalışması

Büyükşehir Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde park, bahçe ve mesire alanlarında bir dizi bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

16 Mayıs 2022 Pazartesi 16:47

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerindeki park, bahçe, yeşil alan ve mesire alanlarında bir dizi bakım, onarım ve yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Ekiplerin çalışma gerçekleştirdiği adresler arasında Pınarbaşı Çamlık Mesire Alanı, 15 Temmuz Millet Bahçesi, Aliye İzzetbegoviç Millet Bahçesi ve Atatürk Parkı yer aldı.  Gerçekleştirilen çalışmalarla, mesire alanları ve parklardaki oyun gruplarının, bankların ve kamelyaların bakım ve onarımı yapılıyor.

Daha Kaliteli Hizmet

Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü’nde çalışmalara ilişkin yapılan açıklamada, “Yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşlarımız tarafından yoğun olarak kullanılan park, bahçe ve mesire alanlarında bir dizi bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyoruz. Hemşehrilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdulbaki Günışığı 2 yıl önce

maraşımızın bütün belediyelerinin park ve bahçeleri birbirinden güzeldir. yapılan hizmet takdire şayandır. Yalnız şikayetçi olduğumuz bir husus var. o da güvenlik. ailemiz ile gittiğimiz bu yerlerde, sürüler halinde ailelerin içinde gezinen ve ağzından küfür eksik olmayan serserilerdir. Yanlarında kadin kız, çocuk olup olmadığına bakmadan her türlü galiz küfurleri bağırarak seslendiren bu guruplar ailerini huzurunu bozmaktadır. ortada bir güvenlik zaafı vardır. başta aliya izzet begoviç parkımız olmak üzere ihsas edilen güvenlikler bu küfürlerin normal olduğuna kanaat getirdiklerinden olsa gerek hiç birisinin buna engel olduğuna şahit olmadım. şikayet edilse bile ne olmuş diyeceklerinden emimin. oysa küfür maraşlının ağzına yakışmayan, müslümana hiç yakışmayan çirkin bir iştir. ailece orada gezmek veya piknik yapmaya gider isek, kulağımıza pamuk tıkamamız veya arsızca söylenen küfürleri duymazdan gelmeniz gerekecek. lütfen maraşımıza yakışmayan bu işleri engel olalım.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326