SAYIN VALİMİZ ÖMER FARUK COŞKUN KAHRAMANMARAŞ VALİSİ OLARAK GÖREVİNE BAŞLADI

Çok Aziz ve Kıymetli Kahramanmaraşlı Hemşehrilerim;

SAYIN VALİMİZ ÖMER FARUK COŞKUN KAHRAMANMARAŞ VALİSİ OLARAK GÖREVİNE BAŞLADI

SAYIN VALİMİZ ÖMER FARUK COŞKUN KAHRAMANMARAŞ VALİSİ OLARAK GÖREVİNE BAŞLADI

Çok Aziz ve Kıymetli Kahramanmaraşlı Hemşehrilerim;

19 Haziran 2020 Cuma 15:22

Ülkemizin en güzide şehirlerinden bir tanesi olan kahramanlar ve şairler diyarı Kahramanmaraş’ımıza Vali olarak hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşarken, bu onuru bizlere layık gören Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya şükranlarımı arz ediyorum.

Osmaniye’de 3 yıldır yürüttüğüm görevimin ardından Kurtuluş Savaşımızın en büyük kahramanlarından Sütçü İmam’ın torunlarına hizmet edecek olmanın heyecanı içerisindeyim.

Görevimiz süresince bizlere düşen ilk ve en önemli görev kuşkusuz “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesiyle ilimizin başta yatırım potansiyeli olmak üzere sahip olduğu tüm zenginliklerini en iyi şekilde değerlendirmek, halkımızın refah, huzur, mutluluk ve güvenliğini pekiştirmek olacaktır. Bu hedeflere ulaşmak için mesai arkadaşlarımla birlikte üstün görev anlayışı içinde en doğru, akılcı, etkin ve verimli bir şekilde mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet etme azmi ve gayreti içinde olacağımızın bilinmesini isterim.

Bu çalışmalarımız sırasında siz değerli hemşehrilerimbaşta olmak üzere Milletvekillerimizin, tüm siyasi parti temsilcilerimizin, özel sektör, kamu kurum ve kuruluşlarının, oda ve meslek kuruluşlarının, toplumun diğer bütün kesimlerinin ve kamuoyu adına denetim ve bilgilendirme görevi üstlenen saygıdeğer basın mensuplarımızın son derece hayati öneme haiz desteklerini, katkılarını, tecrübe ve bilgilerini esirgemeyeceklerine yürekten inanıyorum.

Değerli hemşehrilerim, tüm dünyayı etkisi altına alan bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Ülke olarak bu konuda çok büyük hassasiyet gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Sizlerden ricam lütfen maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda daha duyarlı olup tedbiri elden bırakmayalım.

Kahramanmaraşlı hemşehrilerim, kıymetli basın mensuplarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticileri; pandemi süreci nedeniyle dar bir karşılama programı gerçekleştirdik. Görev süresince sizlerle sık sık bir araya geleceğimizin bilinmesi istiyor, bu konuda hassasiyet göstermenizi diliyorum.

Bu duygularla başta kendisinden bu hizmet bayrağını devraldığım Sayın Vahdettin ÖZKAN Valimiz olmak üzere bizden önce bu kadim şehre hizmet etmiş olan tüm Valilerimize yapmış oldukları hizmetler için şükranlarımı sunuyorum. Vefat etmiş olanlara Allah’tan rahmet diliyor, sizleri en kalbi muhabbetlerimle selamlıyor, saygılar sunuyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326