"Siyasi cinayetler olacağından kaygılıyım”

Başlığa çektiğim cümle,CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ait.

"Siyasi cinayetler olacağından kaygılıyım”

"Siyasi cinayetler olacağından kaygılıyım”

Başlığa çektiğim cümle,CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na ait.

12 Ekim 2021 Salı 11:54

Bu söz bana,henüz 12 yaşında iken şahit olduğum 80 darbesini hatırlattı.

Cuntacı,ateşi bol olası Evren ve kurmayları Türkiye'yi kaosa sürükledi,darbeye zemin hazırladı,sonra da düğmeye basıp yıllarca bir sağdan,bir soldan asacağı idam sehpası kurdu. Huyları kurusun tüm darbecilerin.

Demokrasiden,sandıktan ümitlerini kestikleri an militarizme yönelirler. ABD Başkanı Biden ve Fetöden aldıkları cesaret ve destekle tam gaz ilerliyor muhalefet cephesi. Kılıçdaroglu,neden durup dururken şu sözü söyledi:" Eğer iş belli gruplar ellerine silah alıp belli kişileri öldürme yoluna gitmezlerse bir gerilim olmaz. Umarım öyle bir tablo da Türkiye’de yaşanmaz. Siyasi cinayetler olacağından kaygılıyım”

Sanarsin ki MİT başkanı veya istihbaratın bir adamı konuşuyor. Sevgili kardeşlerim,acizane bir kardesiniz olarak seher vakti okumalarını,biraz tefsir,mealden sonra dünya gündemine ayırıyorum. Gördüğüm o ki,Biden ve şürekası Fetullah iblisiyle CHP'ye çok büyük destek veriyor. Fetö sosyal medya hesaplarından deklare edilen hezeyanlar ile CHP'nin dillendirdigi tıpatıp örtüşüyor. Türkiye’yi kaosa sürükleyecek “suikast” ve “kaos” planları konuşuluyor,Fetö hesaplarında. CHP de aynı şeyleri söylüyor. Şundan adım gibi eminim:ABD ve Fetö,CHP treninden Baykal'ı indirip Kılıçdaroglu'nu bindirdi. Ancak Kılıçdaroğlu Erdoğan karşısında sürekli yenildi. Trenden indirilmesinin uzak olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'de bir kaos ortamı olusacaksa bunun adresi iktidar olamaz. Erdoğan gibi şerefli bir adam,iktidarda kalmak uğruna kendi ülkesine hainlik yapmaz. Ama CHP ve şimdi onunla birlikte hareket eden bileşenleri Erdoğan'ı devirmek için her şeyi yaparlar.15 Temmuz hain darbe girişimini kendileri yaptı. Şimdi dillendirdikleri şeyi de kendileri yapacak. Fetö'nün söylemlerini dolaşıma sokan Kılıçdaroğlu'nun suyu ısınıyor. 2023'te de bir başarı gösteremez ise,Abbas yolcu. Ak Parti seçmeni itidal,feraset ve sağ duyuyu elden bırakmamalı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326