Vali Coşkun Göksun’u Ziyaret Etti

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Ömer Faruk Coşkun, Göksun İlçemizde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

Vali Coşkun Göksun’u Ziyaret Etti

Vali Coşkun Göksun’u Ziyaret Etti

İlçe ziyaretlerine devam eden Vali Ömer Faruk Coşkun, Göksun İlçemizde bir dizi temas ve incelemelerde bulundu.

14 Ağustos 2020 Cuma 14:08

Göksun Kaymakamı Ejder Demir ve Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın tarafından karşılanan Vali Coşkun, ilk ziyaretini ilçe kaymakamlığına yaparak Kaymakam Ejder Demir’den ilçenin genel durumuyla ilgili bilgiler aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Göksun Belediyesi’ne geçen Vali Coşkun, Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’dan belediye hizmetleriyle ilgili bilgiler alarak, yapılacak yatırımlar ve planlanan projeler hakkında da Başkan Aydın’la görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerin ardından esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelen Vali Coşkun, Göksunlu hemşehrilerimize kontrollü sosyal hayat kapsamında ’’Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik’’ kurallarına uyulması hususunda hatırlatmalarda bulundu.

Bakanlıklarımızın ve Bilim Kurulumuzun almış olduğu tedbir kararlarının önemine dikkat çeken Vali Ömer Faruk Coşkun “Sağlık İçin Hepimiz İçin” kurallara titizlikle uymalıyız. Devletimizin almış olduğu önlemler bizim ve sevdiklerimizin sağlığını koruma adına önemli. Kurallara hep birlikte uyarsak salgınla mücadelemiz kolaylaşır, milletçe nice güzel sağlıklı ve mutlu günlerde buluşmayı Allah’tan niyaz ediyorum, dedi.

Vali Coşkun, incelemeler ve ziyaretler sonrasında, Kaymakam Ejder Demir ve Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’a çalışmalarında başarılar dileyerek, gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326