Askerden yeni geldi! Canından oldu

Kahramanmaraş’ta askerden 2 ay önce gelen 22 yaşındaki Mustafa Bayazıt, serinielemek için girdiği baraj göledinde boğularak hayatını kaybetti.

Askerden  yeni geldi! Canından oldu

Askerden yeni geldi! Canından oldu

Kahramanmaraş’ta askerden 2 ay önce gelen 22 yaşındaki Mustafa Bayazıt, serinielemek için girdiği baraj göledinde boğularak hayatını kaybetti.

24 Temmuz 2017 Pazartesi 16:47

Olay, bugün 12.30 sularında Kahramanmaraş İli Onikişubat İlçesi Demrek Mahallesi Sır Barajı´nda meydana geldi. İddiaya göre, askerden 2 ay önce terhis olarak memleketine dönen 22 yaşındaki Mustafa Bayazıt isimli genç, 2 arkadaşıyla birlikte serinlemek amacıyla Karbasan Mahallesindeki Sır Barajına ait Kör Sulu yatağında serinlemek amacıyla gölede girdiler. Bir süre arkadaşlarıyla birlikte yüzen Bayazıt, arkadaşlarından ayrılarak açılmaya başladı. Bir süre sonra çırpınarak boğulmaya başlayan Bayazıt’a yanındaki arkadaşları yardımcı olmaya çalışsalar da başarı olamadılar. Bayazıt’ın çırpındığını ve boğulmasını çaresizlikle izleyen arkadaşları olay yerine ambulans, itfaiye ve jandarma ekiplerini çağırdı. 

Olay yerine gelen jandarma ekipleri Bayazıt’ın arkadaşlarını sakinleştirerek, Kahramanmaraş itfaiye timlerine haber verdi. Olay yerinde Bayazıt’ın ailesi sinir krizi geçirirken, itfaiye timlerinden “ne olur çabuk olun, evladımı kurtarın” dedikleri öğrenildi. Baraja gelen itfaiye timleri yaklaşık 20 dakikalık arama çalışmalarının ardından Bayazıt’ın cansız bedenine ulaştı. Barajdan çıkarılan gencin cansız bedeni ambulansa konularak, Kahramanmaraş KSÜ Adli Tıpa gönderildi. 


Son Güncelleme: 24.07.2017 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326