Yangın 4 evi kül etti

Kahramanmaraş’ta dün yaşana ve büyük korkuya neden olan yangın 4 evi kül etti.

Yangın 4 evi kül etti

Yangın 4 evi kül etti

Kahramanmaraş’ta dün yaşana ve büyük korkuya neden olan yangın 4 evi kül etti.

18 Eylül 2017 Pazartesi 12:05

Merkez Onikişubat ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi’nde dün öğleden sonra Suriyeli ailenin kaldığı metruk binada yangın çıkmıştı. Yangın, 2 katlı ahşap evin önce üst katında başlayıp ardından tüm binayı sarmıştı. Alevlerin büyümesiyle yangın, evin bitişiğindeki Mehmet Öksüz ve Sezer Öksüz’ün ikamet ettiği 2 binaya daha sıçradı.

Bir anda büyüyen yangın mahalleliye büyük korku yaşattı. Sokağın dar olması nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahalede güçlük çekti. Ekipler olay yerine ulaşmak için bir binanın bahçe duvarını hitliyle yıktı.  

Yangın, 20 itfaiye arcı ve onlarca personelin çabası sonucu can kaybı yaşanmadan söndürüldü. Ancak yangında 4 ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. 

Anahtar Kelimeler:
KahramanmaraşYangınEv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326