Eşarp Dünyası 5 yaşında

Eşarp dünyası mağazası tesettürlü bayanların ilgi odağı oldu.

Eşarp Dünyası 5 yaşında

Eşarp Dünyası 5 yaşında

Eşarp dünyası mağazası tesettürlü bayanların ilgi odağı oldu.

21 Eylül 2020 Pazartesi 17:50

Bünyesinde çeşit çeşit eşarp ve şal modelleri barındıran işletmede sektöründe aradığınız her şeyi bulabilme imkânı sunuyor.

Üstelik cazip ödeme seçenekleriyle müşterilerini memnun ve mutlu etmeye başaran bir mekândır.

Kurucusu sayın Furkan EREN 2015 yılından bu güne kadar gecen her zaman sürecinde büyümeye çeşitlerini artırmaya devam ettiğini sektörüne yön veren marka ve mağaza olduğunu Dünyaca ÜNLÜ markaları tek çatı altında topladıklarını geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet sunduklarını dile getirdi.

Tesettürlü bayanlar tedarik ve tercih ettiği ürünlerin tamamlayıcı ve zarafetlerine şıklık katacak olan EŞARP ve ŞAL rahatlıkla bulabildikleri bir mekândır.

EŞARP DÜNYASI MAGAZASI

Sektörün değişen gelişen ve kurumsal yüzü olarak daima yeniliklere açık olan seçkin markaların seçkin ürünlerini rahatlıkla bulabileceğiniz ve stil danışmanlarımızdan yardım ve destek alarak alışverişin keyfini sürdürebilirsiniz.

Üstelik covid-19 salgınından dolayı maske takmak zorunlu hale gelmiştir. Tesettürlü bayanlar tercih ettiği eşarp ve şal renginde düz ve desenli maskelerimizi müşterilerimizin tercihine sunmaktayız.

Sektörümüzün üreticileri daima ar-ge yaparak yeni model kumaş desen keşfettiklerinde hemen tedarik ederek, trendleri yakalacağınız belki ilk sizin takacağınız ürünleri vitrinimize sunuyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326