Genç MÜSİAD yeni yönetimi basına tanıttı!

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi, yeni yönetim kurulu üyelerini basın toplantısı düzenleyerek tanıttı.

Genç MÜSİAD yeni yönetimi basına tanıttı!

Genç MÜSİAD yeni yönetimi basına tanıttı!

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi, yeni yönetim kurulu üyelerini basın toplantısı düzenleyerek tanıttı.

06 Mart 2019 Çarşamba 08:56

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi, 2019-2020 Yönetim Kurulu tanıtım toplantısı ve basın lansmanı düzenlendi. Toplantıda Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ünal Çimen, derneğin yeni yönetim kadrosunu açıkladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, Genç MÜSİAD’ın dünya çapında 4 bin 250, Kahramanmaraş’ta ise 50 üyesi ile faaliyetlerine devam ettiğini belirtti.

Gençlerle omuz omuza Kahramanmaraş’ı daha ileriye taşıyacaklarını ifade eden Kervancıoğlu; "Genç MÜSİAD bugün dünya çapında 4 bin 250, Kahramanmaraş’ta ise 50 üyesi ile faaliyetlerini sürdürmektedir. İş birliğinin yanında güç ve gönül birliğini gerçekleştirmek üzere yola çıkmıştır. Hedeflerimiz, milli ve manevi değerler ışığında evrensel gelişmeleri dikkate alarak Türk gençliğinin donanım ve kalitesini yükseltmektir.

Kahramanmaraş Genç MÜSİAD kardeşlerimizle beraber omuz omuza vereceğiz. Kahramanmaraş'ımızı güzel bir yere taşıyacağız. Bu kardeşlerimizle inşallah güzel projelere imza atacağız" diye konuştu.

Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ünal Çimen de,

Önceki dönem görev alan yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Derneğin amaç ve hedeflerini anlatan Çimen şöyle konuştu; “Gençliğin bir diğer anlamı değişimdir. Zamanın ruhunu yakalamak gençlerle mümkündür. Sürdürülebilir bir kalkınma için iş dünyasının tecrübesini gençliğin enerjisiyle birleştirerek verimini arttırmak hemde değerlerimizle barışık olarak iş yapma kültürünü sonraki kuşaklara aktarabilmek için geleceğin iş adamlarını yetiştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Genç MÜSİAD 2002 yılında işte bu amaçla kurulmuştur. Genç MÜSİAD Türkiye’nin en büyük gençlik sivil toplum kuruluşudur. Kahramanmaraş’ta 2 yıllık süre boyunca bayrağı başarıyla dalgalandıran Genç MÜSİAD’da görev almış çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yerine seçilen 2019 -2020 döneminde Yönetim kurulunda görev alacak arkadaşları tebrik ediyorum.”    

2019-2020 Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri;

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326