Sami Kervancıoğlu, MÜSİAD başkanı oldu!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi başkanı Sami Kervancıoğlu oldu.

Sami Kervancıoğlu, MÜSİAD başkanı oldu!

Sami Kervancıoğlu, MÜSİAD başkanı oldu!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi başkanı Sami Kervancıoğlu oldu.

26 Aralık 2018 Çarşamba 12:13

Mustafa Buluntu’nun 2019’da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi adaylığını açıklayarak istifa etmesinin ardından başkanlık görevini Kervan Pastaneleri ve Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu devraldı.

Ulusal ve uluslararası düzeyde bağımsız ve bağlantısız hareket eden bir işadamları derneği olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta aktif bir şekilde çalışmalarına devam eden MÜSİAD’da, başkanlık görevi el değiştirdi. Mevcut Başkan Mustafa Buluntu’nun 2019’da gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesi adaylığını açıklayarak istifa etmesinin ardından boşalan başkanlık koltuğunu, Kervan Pastaneleri’nde başarısıyla adından söz ettiren Sami Kervancıoğlu devraldı. Görevi Mustafa Buluntu’dan resmi olarak devralmasının ardından gazetemize özel açıklamalarda bulunun MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi’nin yeni başkanı Sami Kervancıoğlu, MÜSİAD’I Kahramanmaraş’ta ekonomik ve siyasi alanda etkin bir şekilde temsil edeceğini söyledi. MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi’nin iş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi olacağına dikkat çeken Kervancıoğlu, üyeler arasındaki dayanışmayı geliştirmek ve kendi içinde sağladığı bu birlik ve beraberlik ruhuyla kentin maddi ve manevi yönden gelişmesine katkıda bulunacaklarını belirtti.



“MÜSİAD KAHRAMANMARAŞ’I ÇOK GÜZEL NOKTALARA TAŞIYACAĞIZ”

MÜSİAD Kahramanmaraş’ı daha iyi noktalara taşıyacaklarına dikkat çeken Kervancıoğlu, “MÜSİAD olarak her yıl Ocak ayında illerde genel kurul yapılıyor, İnşallah yeni yönetimi belirleyerek 15-20 Ocak tarihleri arasında biz de genel kurulumuzu yapmış olacağız. Tabi ki bu görev bize verildi, Mustafa bey ekibiyle çok güzel şeyler yapmış yine söylüyorum ama biz de Sami Kervancıoğlu olarak MÜSİAD’ı, Kahramanmaraş’ı bugünden sonra bayrağı devralarak çok güzel noktalara taşıyacağız. Mustafa Buluntu başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum, emeklerine, ellerine sağlık. İnşallah en kısa zamanda basın mensuplarımızla bir araya geleceğiz, basın mensuplarımızın da fikirlerini alacağız. MÜSİAD’ı İnşallah güzel bir noktaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı. (Manşet Gazetesi- Ahmet Güneçıkan)

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

sami beyi tebrik ediyorum. bir de ricam var. sabah kahvaltısı için poğaça v.s nin taze olmasını temin etmesini rica ediyorum. Bayat poğaçalar ile kahvaltı güzel olmuyorda. Çalışanları bunu bilmediğinden, iki günlük poğaçayı bize veriveriyorlar ondan sonrası mahcubiyet, utanma. selamlarımla.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326