Ahmet Özdemir’den ittifak açıklaması!

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurmasından sonra oluşan ittifak ortamının tabana da yansıdığını söyledi.

Ahmet Özdemir’den ittifak açıklaması!

Ahmet Özdemir’den ittifak açıklaması!

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin 2019 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurmasından sonra oluşan ittifak ortamının tabana da yansıdığını söyledi.

17 Ocak 2018 Çarşamba 12:37

Yeni oluşumu, ülkesini seven insanların devletin bekası için karşı bir hareket olarak değerlendiren Özdemir; “Bu birleşim AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin görüşmesi değil. Bu birleşim milli ve yerli olan, ülkesi için sevdası olan, devletin bekasının düşünen insanlarla, ülkesini seven insanların farklı siyasi düşüncelerini bir kenara bırakıp sadece bu düşünce etrafında bir araya gelme görüşmesi dir.  İki tane parti'nin seçim stratejisi olarak değerlendirilmemeli, bu. Biz ülkenin geleceği ile ilgili bir planlama yapıyoruz. Bu planlamada da kendi bekamızı düşünmek haksızlık olur.” dedi.  

MHP ile görüşmelerin tabanda da sürdüğünü aktaran Özdemir; “Yukarıda yapılan bu görüşmeye tabanında da yansıması var. Şehrimizde bu görüşmeden aylar öncesinde zaten biz Milliyetçi Hareket Partili veya bize bu konuda resmi olarak bu duruşun yanında olduğunu fiilen söyleyen başka siyasi parti temsilcileri ile de kendi içimizde tesis etmeye çalışıyoruz. Bunun oyla ilgili bir kaygısı yok. Seçim kazanmak ve sistem değişikliği ile ilgili bir kaygı da yok. Bu kaygının sebebi 15 Temmuzdan sonra ülkemiz üzerinde hesap ve plan yapan küresel ekonomik güçlerin 15 Temmuz başarısızlığından sonra o gizli kapaklı, el altından yaptıkları organizasyonu fiilen açıktan yapmaya başlamaları. Bizim bir araya gelme sebebimiz bu. Baktık ki ülkemiz üzerinde çok ciddi hesaplar var. Dolayısıyla buna topyekün karşı koymalıyız. Yani bu bir milli mücadele aslında. İşin tek stratejisi var, ülkemizin varlığı, birliği ve devamı.” diye konuştu.

“BEKLENTİLERİ KARŞILAMA KONUSUNDA DAHA ÇOK DİYALOG HALİNDEYİZ”

İktidar partisi olarak insanların siyasi iradeden daha çok beklentilerinin olduğun ifade eden Özdemir, MHP İl Başkanı ve bazı sendika temsilcileriyle görüştüğünü aktardı.

Özdemir şöyle konuştu; “Biz iktidar partisiyiz iktidar partisi olduğumuz için muhalefet partilerine göre sorumluluğumuz biraz daha fazla. İnsanımızın siyasi iradeden beklentilerini karşılama konusunda daha çok diyalog halindeyiz.

Geçen hafta Kamu Sen’i ziyarete gittik, Türk Eğitim-sen ile görüşüyoruz. Bugün MHP İl Başkanı ile beraberdim. Onunla bazı istişareler yaptık. Biz sahadayız, rakibimiz ülke sınırlarının dışında. Organizatörler dışarıda, içeride de uzantılar ve destekçileri var. Biz bu mücadeleyi verirken içeride bir grupta CHP ve iyi Parti gibi bir grupta, arkada kendi geleceklerini, bekalarını düşünecek hareketler yapıyorlar. Diyorlar ki; ‘Seçim olsun, Biz seçime gidelim. Çünkü şu anda zor bir mücadelenin içindesiniz. Bu mücadele sizin ekonomimizi zorluyor hem de sınırın hemen dışında birçok tehlikeyi bertaraf etmeye uğraşıyorsunuz.’ onlar da kendi geleceğini derdinde.”

AK PARTİ’DE SEÇİMLER ZAMANINDA YAPILMIŞTIR”

Erken seçim söylentilerine de açıklık getiren Özdemir; “CHP'den de diğer siyasi partilerden de şunu bekliyoruz; sizinle ilgili düşüncelerimiz bellidir bizim ekonomik kültürel olarak yaptığımız yanlışlar varsa bunu düşünüyorlarsa da ülkemizin geleceği ile ilgili yaptığımız işlerde de yanımızda olmalılar. Adaleti bunu gerektirir. Ama onların erken seçim beklentisini karşılayacağız. Ak Parti bir sistem partisidir. Şu ana kadar her zaman kurumsal hareket etmiştir. AK Parti'de seçimleri zamanında yapılmıştır, biz yine planlandığı gibi zamanında yapılacak.” açıklamasında bulundu.  (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326