Özdemir; “Ya bu mücadele beni yiyecek, yada bu mücadelenin üstüne çıkacağım”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, kentte yalan, dolan ve iftiranın bitirilmesi için kamuoyuna söz verdi.

Özdemir; “Ya bu mücadele beni yiyecek, yada bu mücadelenin üstüne çıkacağım”

Özdemir; “Ya bu mücadele beni yiyecek, yada bu mücadelenin üstüne çıkacağım”

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, kentte yalan, dolan ve iftiranın bitirilmesi için kamuoyuna söz verdi.

22 Eylül 2017 Cuma 10:29

Özdemir; “Size, kamuoyuna ve Allah'a bir söz veriyorum. Bu şehirde, dedikodunun, iftiranın, yalanın, dolanın ve gıybetin bitirilmesi için son derece ileri düzeyde mücadele ediyorum ve edeceğim. Ya bu mücadele beni yiyecek yada bu mücadelenin üstüne çıkacağım ve bunun üstesinden geleceğim.” dedi.

Özdemir, AK Parti Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Çağlayancerit ve Göksun İlçe Başkanlarıyla düzenlediği basın toplantısında, Kahramanmaraş’la ilgili çarpıcı açıklamada bulundu.

Çalıştayların Mahir Ünal’ın yeniden başlayacağını belirten Özdemir, yapılan bu çalışmaların şehri için önemine işaret etti.    

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ın partinin grup başkanvekili olarak kente ilk geldiğinde "Kahramanmaraş'a yeniden hayat etmek" konulu projesiyle, çalıştaylar yaparak Kahramanmaraş'ın geleceğine yön vermeye çalıştıklarını dile getiren Özdemir, şimdi buna yeniden hız verdiklerini söyledi.

30 Eylül'de Tarım Çalıştay'ı ile başlatacakları projenin, daha sonra Ulaştırma, Çevre Şehircilik ve Gençlik ve Spor Çalıştay'ı ile devam edeceğini dile getiren Özdemir, bunların hepsinin Kahramanmaraş için önemli olduğunu kaydetti.

Daha önceki çalıştaylarda planladıkları şeylerin yüzde 95'ini gerçekleştirdiklerini belirten Özdemir, şimdi yeni planlamalar yeni ufuklar açacaklarını, bunlarla ilgili de çaba sarf edeceklerini söyledi.

Şehrin de insanlarında dezenformasyona uğramaması gerektiğini kaydeden Özdemir şöyle konuştu; "Şehrin geleceği planlanır, teşkilatlar değişir ama yeter ki şehrin ahlakı ve edebi bozulmasın. Şehrin anlayışı bozulmasın. Şehrin manevi kimliği ortadan kalmasın. Bizim şehrinizin bir tarihi yapısı var. Kahramanmaraş yaşayan bir şehir. Bu yaşayan şehrin tarihi kimliği bozulmasın istiyoruz. Yani bir dezenformasyona uğramayalım. Kişilik olarak da şehir olarak da uğramayalım. Ben bunu peşindeyim. Size, kamuoyuna ve Allah'a bir söz veriyorum. Bu şehirde, dedikodunun, iftiranın, yalanın, dolanın ve gıybetin bitirilmesi için son derece ileri düzeyde mücadele ediyorum ve edeceğim. Ya bu mücadele beni yiyecek yada bu mücadelenin üstüne çıkacağım ve bunun üstesinden geleceğim. Bununla ilgili sizden destek istiyorum. Mesleğinizi yapın ama insani olarak buna destek sağlayın. Çünkü bu şehrin buna ihtiyacı var." (Muttalip Akuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326