Fare ısırığı onu bu hale getirdi

Firavun faresi tarafından ısırılan Güney Afrikalı kadın, 66 ameliyat geçirmek zorunda kaldı. İşte Hayatta kalma savaşı veren kadının akıllara durgunluk veren hikayesi.

Fare ısırığı onu bu hale getirdi

Fare ısırığı onu bu hale getirdi

Firavun faresi tarafından ısırılan Güney Afrikalı kadın, 66 ameliyat geçirmek zorunda kaldı. İşte Hayatta kalma savaşı veren kadının akıllara durgunluk veren hikayesi.

24 Şubat 2020 Pazartesi 09:45

Shaninlea 'Shan' Visser, Ocak 2017'de bir firavun faresi tarafından ısırıldı. Ancak bu küçük ısırığın hayatını kabusa çevireceğinden habersizdi. Güney Afrikalı talihsiz kadın, eski patronunun evindeyken baş parmağıyla işaret parmağı arasında kalan bölgeden firavun faresi tarafından ısırıldı.

İlk önce bu küçük ısırığı önemsemeyen kadın, olaydan iki gün sonra yere yığıldı ve hemen hastaneye kaldırıldı. Isırık nedeniyle kan zehirlenmesi yaşayan kadının hayati organları iflas etmeye başladı ve onu septik şoka soktu. 36 yaşındaki yaşadıklarını şöyle anlattı: "Ellerim alev almış gibi hissediyordum ve dayanılmaz bir acı içerisindeydim Eski patronum beni hastaneye yetiştirdi."

Kadının ailesine ve genç kızı Kiara'ya Shan'ın hayatta kalma şansının çok zayıf olduğu söylendi ve Shan'ın hayatını kurtarmak için elinden geleni yapan doktorlar kadını 11 gün boyunca suni komaya soktu.

Sepsis de denilen kan zehirlenmesi, vücudun bir enfeksiyonla savaşmaya çalıştığında, aşırı tepki vermesi ve vücudun organlarına saldırmasıyla ortaya çıkan hayatı tehdit eden bir durumdur.

Doktorlar Shan'ın burnunu, dudaklarını, diz altından iki bacağını ve her iki kolunu da dirseğin altından kesmek zorunda kaldı. Shan daha sonra çenesini ve dudaklarını yeniden inşa etmek için bir dizi operasyonlar geçirdi.

Shan, "Dudaklarım uyluğumdan derinin altına bir doku geliştirici yerleştirilerek yeniden inşa edildi" açıklamasında bulundu. "Bugüne kadar 66 ameliyat geçirdim" diyen genç kadın, hayatta kalma mücadelesini sosyal medya hesaplarından paylaşarak benzer tecrübeler yaşayanlara yardımcı olmaya çalışıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326