ABD Uçak Gemisi, Sahra Hastaneleri, Deprem ve İşgal Planı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm yurdu derinden etkiledi. 4. seviye acil durum ilan edilen depremde, binlerce canımızı kaybettik.

ABD Uçak Gemisi, Sahra Hastaneleri, Deprem ve İşgal Planı

ABD Uçak Gemisi, Sahra Hastaneleri, Deprem ve İşgal Planı

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, tüm yurdu derinden etkiledi. 4. seviye acil durum ilan edilen depremde, binlerce canımızı kaybettik.

08 Mart 2023 Çarşamba 11:37

Depremin yıkıcı etkisi çok büyük oldu ve dünyanın dört bir yanında ülkemize yardım yağdı. Bu yardımlar arasında kurtarma ekipleri, insani yardım malzemeleri, çadır ve sahra hastaneleride yer alıyor.

Fakat bu yardımlarda özellikle batı ve Avrupa ülkelerine dikkat etmek gerekiyor.

İspanya, deprem bölgesinde sahra hastanesi kuran ülkelerden birisi oldu. İspanya sahra hastanesinin Hatay'da kurulduğu biliniyor.

İsrail'in gönderdiği ekip de depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ta bir sahra hastanesi kurdu.

Polonya da deprem bölgesine sahra hastanesi kuran ülkeler arasında yer aldı. Polonya'nın kurduğu sahra hastanesi Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde yer alıyor.

Rusya'nın kurduğu sahra hastanesi de depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta hizmet vermeye başladı.

Öncelikle şunu belirteyim, tamamen insani bir görev üzere ülkemize gelen ve kurtarma çalışmalarında bulunan yabancı kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Ama askeri birlik olarak gelenleri tasvip etmiyoruz.  

1999 Gölcük depreminde Askeri Doktorlarımız vardı. Sahra Hastanelerini Ordumuz Kurmuştu.

Anadolu Ajansı, ABD Savunma Bakanlığı’nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına destek için USS George HW Bush uçak gemisinin Türkiye’ye gönderildiğini bildirdi.

ABD insani yardım çalışmalarına destek için uçak gemisini Türkiye’ye göndermesi ne alaka.

ABD’nin dev savaş gemileriyle ülkemize gelme niyetlerini şüpheyle karşılamalıyız. Dev bir emperyalist güç olarak ABD’nin işgal açlığını ve savaş suçları sabıkasını çok iyi biliyoruz.

Savaş gücüyle deprem desteğine gelinmez, yarın öbür gün bir bahane bularak ‘Bu bölgede güvenlik zafiyeti var, biz de size NATO gücü olarak yardımcı olacağız’ şeklinde bir girişimde bulunarak olayı olmadık bir tarafa çekebilirler.

Uçak gemisi gelip de enkaz mı kaldıracak?

Tüm bu gelişmeler ışığında yaşananları işgal planı olarak değerlendirmeliyiz ve önlem almalıyız.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüktür. Kendi vatandaşının yardımına koşacak, yarasını saracak güç ve kuvvettedir.

Türk askeri gerektiği yerde sahra hastaneleri kuracak gücede sahiptir, sağlık hizmetlerini buradan milletimize verir. Bu nedenle, deprem bölgesinde yabancı unsurların yardımına ihtiyaç duymamaktadır.

Bu unsurların bölgeden ivedi şeklde tasviyesi sağlanmalıdır.

Yardımları için teşekkür edilmeli ve memleketimizden uğurlanmalıdır. Bu konu vatani bir görevdir. Bu konu için en üst düzey yetkilileri göreve davet ediyorum. Deprem bölgesindeki vatandaşların bu tedirginliğini üzerlerinden almalarını bekliyoruz.

Zaten canı yanmış vatan evlatlarının birde 1920’de vatan için bedel ödediği o günler gibi bir bedel daha ödeyecek durum istemiyor.

Maraşlı bir karış toprağını da kimseye kurban etmez.

Son Güncelleme: 08.03.2023 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ede 1 yıl önce

neyin kafasını yaşıyorsun sen yaaa... islamcılarda insani bakış açısı bitmiş herşeyi hamasete bağlamışsınız. senin gavur dediklerin hırsızlık, yolsuzluk, yağma yapmıyor, yardım yapıyorlar, bir tane arap ülkesi var mı yardım eden. batılı senin yere batan toprağını napsın....

Avatar
Adem oğlakcı 1 yıl önce

Amerika ve batı emperyalisttir, Türkiyemize ne zaman yardım ettilerki, bunlar için en iyi Türk ölü Türktür. Ülkemize sokmasınlar ve Türkiye natodan da ayrılsın, bunlar gibi dost olursa düşmana gerek yok.

Avatar
sevgi tuyji 1 yıl önce

ABD nın bu deprem de yüzde yüz payı vardır. 11.5 şiddetinde insanlık tarihinde olan bir deprem olmamıştır.Bence nükleer yapay deprem ABD tarafından yapılarak ülkemizin kulaği çekildi..

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326