Kahramanmaraş’ta hizmete açılan Eda paça ve çorba dünyası sektöre iddialı girdi

Kahramanmaraş’ta Eda paça ve Çorba dünyası hizmete başladı.

Kahramanmaraş’ta hizmete açılan Eda paça ve çorba dünyası sektöre iddialı girdi

Kahramanmaraş’ta hizmete açılan Eda paça ve çorba dünyası sektöre iddialı girdi

Kahramanmaraş’ta Eda paça ve Çorba dünyası hizmete başladı.

07 Mart 2021 Pazar 13:52

Kahramanmaraş’ta, modern, kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla kentin gözde paça ve çorba mekanı olmaya aday olan Eda Paça ve Çorba Dünyası hizmete açıldı.

Eda Paça ve Çorba Dünyası, nefis lezzetli çorba çeşitleri ve deneyimli ekibi ile 24 saat hizmet vermeye başladı.

Kahramanmaraş’ta uzun yıllar yapı ve inşaat alanında faaliyet yürüten Çırakoğlu Yapı sahibi Mehmet Ali Çırak’ın gastronomi dünyasına yeni kazandırdığı nezih mekan, lezzet ustaları eşliğinde, temiz, güvenilir, kaliteli ve enfes paça-çorba çeşitleriyle oldukça iddialı olacak.

Kahramanmaraş’a yakışır bir paça-çorba salonu açtıklarını belirten Mehmet Ali Çırak, pandeminin tam ortasında yatırımlarının devam ettiğini söyledi.

yaptığı açıklamada “Paça, vücudun bağışıklığına güçlendirdiği için korona virüsün ilacı olarak biliniyor. Daha önce yıllarca yapı ve inşaat alanlarında hizmet verdik. Yeme içme konusunda bizde dışarıdan hizmet alıyorduk. Bu noktada şehrimize yakışacak, hemşerilerimizin misafirlerini rahatlıkla ağırlayabilecekleri, kent merkezinin gürültüsünden uzakta, kendi iş yerimize yatırım yapma kararı aldık.

Pandeminin tam ortasında paça ve çorba çeşitlerinin bulunduğu, Eda Paçayı hizmete açtık.” dedi.

“40 MASA YERİNE 15 MASA KOYDUK”

pandemi kuralları konusunda çok hassas olduklarını belirten Çırak; “İş yerimizde sosyal mesafe kurallarına uyulmaktadır. İş yeri içerisini bölümlere ayırdık. Normal şartlarda lokanta içine 40 masa sığacakken biz pandemi nedeniyle 15 masa koyduk. Geniş ve nezih mekanda eşsiz bir lezzet sunuyoruz. Paçada, kuzu kelle ve ayak kullanıyoruz. Paçamızı tatma fırsatı bulan müşterimiz çok lezzet konusunda tam not verdi.

Kahramanmaraş halkımızı Piazza AVM bölgesinde, 15 Temmuz Millet Parkının hemen altındaki lokantamıza bekliyoruz. Halkımızı, Maraş’ın öz paçasını birde Eda Paça Çorba Dünyasında içmeye davet ediyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326