Mücahit Kara yeniden başkan seçildi

Kahramanmaraş’ta Ak Parti Onikişubat ilçe kongresinde Mücahit Kara başkanlığa yeniden seçildi.

Mücahit Kara yeniden başkan seçildi

Mücahit Kara yeniden başkan seçildi

Kahramanmaraş’ta Ak Parti Onikişubat ilçe kongresinde Mücahit Kara başkanlığa yeniden seçildi.

12 Eylül 2020 Cumartesi 18:05

Tek aday olarak gidilen kongrede Mücahit Kara başkanlığa yeni dönemde de devam edecek.

Kongre sonrası konuşan Mücahit Kara; “Tarihin içinden akıp gelen kutlu davanın bugünkü taşıyıcısı olan AK Parti’de üye olmanın ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bir nefer olarak, onun kutlu mücadelesinde şahitlik etmenin hamdını yaşıyorum.

Onikişubat ilçemiz oy oranlarına bakıldığı zaman hemen hemen Türkiye birincisi diyebiliriz. Bu yüksek biz AK Parti davamıza 2023 hedeflerine 2051, 2053, 2071 hedeflerine, durmadan yorulmadan, heyecanımızı daha da arttırarak çalışacağımıza Onikşubat teşkilatı olarak söz veriyoruz. İlçe başkanlığı yaptığımız süre zarfında kesinlikle gurura kibre kapılmadan mütevaziliği kendimize üslup edinerek ilçe başkanlığı faaliyetlerimiz yürüttük. Bundan sonrada her dem milletimize hizmetkâr olmanın gayretini güdeceğiz. Partimiz bu günlere kolay gelmedi. Partimizin 19 yıllık serüvenine baktığımızda ilçemizde, şehrimizde, ülkemizde davamıza emek vermiş, bu yola bir tek dahi taş koymuş varsa Allah onlardan razı olsun.” Dedi.



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326