Bu Devirde Böyle Görüntü

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’ne bağlı Karadut Mahallesi’nde yaşanan yol sorunu nedeniyle öğrenciler okula 1.5 kilometre yürüyerek gidiyor.

Bu Devirde Böyle Görüntü

Bu Devirde Böyle Görüntü

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’ne bağlı Karadut Mahallesi’nde yaşanan yol sorunu nedeniyle öğrenciler okula 1.5 kilometre yürüyerek gidiyor.

05 Ekim 2019 Cumartesi 14:07

Alınan bilgiye göre,

Daluşağı mevkinde stabilize yolda okul servislerinin çamura saplanması sebebiyle öğrenciler çamurda okullarına yürüyerek gitmek zorunda kalıyor. Göksun ilçesine bağlı Karadut Mahallesi’nde taşımalı eğitim gören öğrenciler, 17 kilometre uzaklıktaki bulunan Çardak Mahallesi'ndeki okula çamurlu yolları aşarak gitmeye çalışıyor. Yolun bir bölümünde servis çalışırken kalan 1.5 kilometre de ise yolun bozuk olması nedeniyle çocuklar yürümek zorunda kalıyor.

DEFALARCA BAŞVURDULAR

Mahalle sakinleri konuyu gündeme getirmek için defalarca yetkililere müracaat ettiklerini ancak cevap alamadıklarını ifade ediyor.

 Beyazıt Demir, uzun zamandır sorunun devam ettiğini ifade ederek yaptıkları münacatların karşılıksız kaldığını söyledi. Demir "Geçmişten bu yana bu sorun devam ediyor her kış sorun yaşıyoruz. Seçim sürecinde de yetkililer yapılacağına dair söz verdi fakat Birçok köyün yolu yapılmasına rağmen bizim yollarımız yapılmadı. Yağmur yağınca yollarımız çamur deryasına dönüyor. Okul servisi defalarca yolda kaldı. Öğrenciler yolda kalan minibüs ile uğraştığından dolayı okullarına geç kalıyor. Ayrıca yağışlardan dolayı oluşan heyelanı bile imkanlarımızla traktörlerle kendimiz temizliyoruz. Yetkililere çağrımız yağışlar artmadan yolumuzun bir an önce yapılmasıdır. " dedi. 

(Kaynak-Elbistan Pusula)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ TERLİ 5 yıl önce

NE ZAMAN KAR YAĞDI ORAYA

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326