Kahramanmaraşlı firma kokusuz maske üretti

Kahramanmaraş’ın öncü firmalarından Asil maske ve üniforma, kokuyu önleyen ergonomik maske üretimiyle yurt içinde pandemiyle mücadeleye destek veriyor.

Kahramanmaraşlı firma kokusuz maske üretti

Kahramanmaraşlı firma kokusuz maske üretti

Kahramanmaraş’ın öncü firmalarından Asil maske ve üniforma, kokuyu önleyen ergonomik maske üretimiyle yurt içinde pandemiyle mücadeleye destek veriyor.

08 Eylül 2020 Salı 18:01

Tüm dünyayı kasıp kavuran covid-19 virüsü özellikle burun ve ağız yoluyla bulaştığı için maske kullanımının önemi bir hayli arttı. Virüsten korunmak için firmalar da çok farklı maske türleri üretilerek piyasaya sürdü.

Kahramanmaraş’ta hizmet veren Asil Üniforma ve Maske yaptığı araştırmalar sonucunda nefes kokusunu önleyen, kulak arkasında ağrı yapmayan ve rahat nefes almaya imkan sağlayan ergonomik maskeyi üreterek ülke içinde piyasaya sürdü.

Kahramanmaraş’ta üretilen maskelerin Türkiye’nin dört bir yanına gönderildiğini söyleyen Asil Cerrahi Maske Şirket sahibi Mehmet Asilkan, “Yaklaşık 1 milyon üretim kapasitemiz var. Biz Türkiye’nin sayılı maskelerini üretiyoruz. Yaptığımız araştırmalar ve gelen şikayetler sonrası daha estetik ve ergonomik maske üretimi yapıyoruz.

Şikayetlerin başında maske lastiğinin kulak arkasında ağrı yappması ve iplerin kısa olduğu yönündeydi. Bizde yaptığımız çalışmayla maskede ip yerine geniş lastik kullanarak üretime başladık.

Şimdi ise özellikle sigara kullananlar nefes alıp vermede kokudan şikayet ediyorlardı. Bizde buradan yola çıkarak takıldığında nefes kokusunu hissettirmeyen sağlıklı, gün boyu kullanılabilecek yeni tip cerrahi maske ürettik. Yurt çapında satışlarımız devam ediyor.” Dedi.

“MASKE TEMİNİ VATANDAŞIN FAYDASINA OLACAKTIR”

Vatandaşların maske temini konusunda ilerleyen süreçte mağdur olmamaları için tavsiyede bulunan Asilkan; “Son veriler hastalığın seyrinin yine tırmanışa geçtiğini bize gösteriyor. Zaten tedbirlerde sıkılaştırılıyor. Bu da bize hastalığın ilerleyen günler pik yapacağını gösteriyor. Buna bağlı olarak maskeye talep artacak. Kumaş fiyatlarında da bir artış olabilir.

Bir çok ilde maskede toplu alımlar firmalar nezdinde gerçekleştirliyor. Ancak ilerleyen günlerde vatandaşlarımızın maske bulamama gibi bir durumla karşılaşmamaları için kışlık erzak mantığıyla hareket edip maskelerini şimdiden almaları kendilerinin faydasına olacaktır. En azından hem maliyetten tassarruf sağlarlar hemde mağdur olmazlar.” Diye konuştu.

Asilkan, maske almak isteyenlerin www.asiluniforma.com sitesi ve 0531 881 1011 numaralı telefondan iletişim kurabileceklerini belirtip, şehir içi ve şehir dışı alımlarda günü birlik kargolama ve teslimat yaptıklarını sözlerine ekledi.

Son Güncelleme: 08.09.2020 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326