Kahramanmaraş’ta tohum dağıtımı gerçekleşti!

Kahramanmaraş’ta üreticilere Soya Tohumu dağıtıldı.

Kahramanmaraş’ta tohum dağıtımı gerçekleşti!

Kahramanmaraş’ta tohum dağıtımı gerçekleşti!

Kahramanmaraş’ta üreticilere Soya Tohumu dağıtıldı.

14 Haziran 2022 Salı 09:00

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" doğrultusunda yürütülen "Kahramanmaraş İli Soya Üretimini Arttırma Projesi" kapsamında Soya Tohumu Dağıtımı programı gerçekleştirildi.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen programa İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin GÜVENÇ, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet ÖZDEMİR, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir OKATAN, İl Tarım ve Orman Müdürü Ramazan BİLİR, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Cihangir BAĞRIAÇIK, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül ÇİTİL OKUR, Kahramanmaraş Ziraat Odası Başkanı Mehmet ÇETİNKAYA, muhtarlar, çiftçiler ve teknik personeller katıldılar.

Proje kapsamında yüzde 60'ı Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hibe edilen 46000 kg Soya tohumluğu dağıtımı gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 14.06.2022 19:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326