‘Büyük bir oy farkıyla Cumhur ittifakın damgasını Türkoğlu’na vuracağız’

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

‘Büyük bir oy farkıyla Cumhur ittifakın damgasını Türkoğlu’na vuracağız’

‘Büyük bir oy farkıyla Cumhur ittifakın damgasını Türkoğlu’na vuracağız’

Türk Parlamenterler Birliği Başkanı Nevzat Pakdil, Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş ile birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanlığını ziyaret ettiler.

17 Ocak 2019 Perşembe 16:00

Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Ardıç ve teşkilat üyeleri, 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile ilgili bir süre sohbet edilerek, birlik ve beraberlik mesajları verildiler.

‘İKİ PARTİNİN İTTİFAKI  BERABERLİĞİ ÇOK DAHA GÜÇLÜ HALE GETİRDİ’

Türk Parlamenter Birliği Başkanı Nevzat Pakdil; “Belediye Başkan adayımız aynı zamanda Belediye Başkanımız Osman Okumuş Beyle birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı kardeşimizi ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ettik. Kendilerine bu kabullerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum.

Türkiye bir seçime giriyor. Bu seçim de farklı olarak Cumhur İttifakıyla birlikte diğer ittifaklar da var. Seçim bir rekabet ortamıdır, bir yarışmadır, bir hizmet yarışıdır. Biz hep böyle kabul ettik.

Kahramanmaraş’ın AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi, iki güçlü siyasi partisidir. Bu seçimde iki siyasi partimizin beraberce ittifak ederek seçime girmeleri bu ittifakı çok daha güçlü bir hale getirmiştir. Kahramanmaraş milli ve manevi değerlerini temsil edildiği bir ilimizdir. Geçmişten bu yana da hep bu şekilde milletimiz kararını vermiştir. Bu yönden artık genel merkezlerin, genel başkanların aldığı kararlar doğrultusunda bu ittifakın buralarda da iyi olması için canı gönülden çalışacağız. İnşallah bu seçimlerde de Kahramanmaraş’tan top yekûn bir kazanımla çıkacağını ümit ediyorum. Türkoğlu’muz için, Kahramanmaraş’ımız için, Belediye Başkan Adayımız Osman Okumuş için ve bütün Türk Milleti için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”dedi.

“CUMHUR İTTİFAKININ DAMGASINI TÜRKOĞLU’NDA VURACAĞIZ’

Türkoğlu Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş, “ Türk Parlamenter Birliği Başkanımız, eski meclis başkanımız çok değerli Nevzat Pakdil abimizle beraber, yönetimimizle, Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanlığını ziyaret ettik. Öncelikli olarak bu ziyaretimizi de samimi karşıladıkları için ilçe başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Kendilerinin de söylediği gibi Cumhur İttifakının burada adayıyız, son beş yıldaki Türkoğlu'nun gelişimine önümüzdeki beş yılda da devam ederek güzel katkıları hep birlikte, beraberce yapacağız.

Milliyetçi Hareket Partisinin yönetimi ile beraber önümüzdeki süreç içerisinde bütün mahallelerimizi, mezarlarımızı ev ev gezerek büyük bir oy farkıyla Cumhur ittifakının damgasını Türkoğlu’na vuracağız. İnşallah 2024’e kadar da Türkoğlu’nu Kahramanmaraş’ımızın 3. Metropol ilçesi yapacağız. Bu vesileyle baştan beri verdiği samimi destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

‘HER ŞEY ÜLKEMİZ İÇİN, İLÇEMİZ İÇİNİ PARTİMİZ İÇİN’

Milliyetçi Hareket Partisi Türkoğlu İlçe Başkanı Mustafa Ardıç, “Cumhur ittifakıyla başlayan genel başkanlarımızın sözüyle yerele de yansıdı. Şuanda AK Parti Belediye Başkan Adayımız Osman Okumuş’tur. Biz de partimizin genel başkanının emri üzerine, genelge üzerine, ülkemizin bekası için yerelde de ittifakımız devam ediyor. Yönetim kurulumuz, seçmenlerimiz, mahalle temsilcilerimizle aynı fikirdeyiz. Adayımızda yanımızda. İnşallah 31 Mart seçimlerinde kazasız belasız bir şekilde geçirilmesini temenni ediyoruz.

Her türlü katkılarından dolayı Osman Okumuş Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Her şey ülkemiz için, ilçemiz için, partimiz için hayırlı uğurlu olsun.”diyerek konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326