Cumhuriyet Lokantasından 12 Şubat Mesajı

Cumhuriyet Lokantası işletme sahibi Zafer Ayranpınar, tüm Kahramanmaraş halkının 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutladı.

Cumhuriyet Lokantasından 12 Şubat Mesajı

Cumhuriyet Lokantasından 12 Şubat Mesajı

Cumhuriyet Lokantası işletme sahibi Zafer Ayranpınar, tüm Kahramanmaraş halkının 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutladı.

11 Şubat 2019 Pazartesi 17:07

Ayranpınar, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

12 Şubat'ın, Maraş'ın kahraman evlatlarının, vatan için her şeyini feda etmekten çekinmeden bağımsızlık aşkı ve vatan sevgisiyle gösterdiği kahramanlık destanı olduğunu vurgulayan Ayranpınar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Onikişubat Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşu değil, aynı zamanda tüm yurdun düşman işgalinden kurtuluşunun meşalesinin yandığı günün adıdır. Onikişubat sadece Senem Ayşe'nin, Abdal Halil Ağa'nın, Rıdvan Hocanın, Sütçü İmam'ın ve adını sayamadığımız binlerce kahramanların destan yazdığı günün adı değil, tüm şehrin topyekün olarak Kurtuluş mücadelesi verdiği günün adıdır. Bu kahramanlık mücadelesini veren ruhun temeline baktığımızda İstanbul'u fethetmek için karadan gemilerini taşıyan Fatih Sultan Mehmet Han'ın ruhunu görürüz. Ecdadımız tarihler boyunca her zaman kahramanlığını gözler önüne sermiştir. 12 Şubat'ta da bu kentin insanı, tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. 15 Temmuz hain darbe girişiminde de bu kahramanlık ruhunun söndüğünü düşünenlere, tüm Türkiye olarak en güzel cevap verilmiştir. Bu duygularla Kahramanmaraş halkının 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutlar, vatan uğruna seve seve canını feda eden kahramanlarımıza Allah'tan rahmet dilerim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326