Göksun Doğalgaz’a Kavuşuyor

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçede doğalgaz çalışmasının Bahçelievler, Kurtuluş ve Kayabaşı mahallelerinde başladığını ve Bahçelievler mahallesi ile Kurtuluş mahallesinin bir bölümünde ise doğal gaz kullanımının bu kış başlayacağını söyledi.

Göksun Doğalgaz’a Kavuşuyor

Göksun Doğalgaz’a Kavuşuyor

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçede doğalgaz çalışmasının Bahçelievler, Kurtuluş ve Kayabaşı mahallelerinde başladığını ve Bahçelievler mahallesi ile Kurtuluş mahallesinin bir bölümünde ise doğal gaz kullanımının bu kış başlayacağını söyledi.

16 Ekim 2019 Çarşamba 12:57

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile birlikte çalışmaları inceleyen ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Başkan Aydın, yaptığı açıklamada, “Bizim tek amacımız var insanları mutlu etmek. Sayın Cumhurbaşkanımız gibi bizim insan odaklı düşüncelerimiz devam edecek. İnsan varsa hizmet var mantığından hareketle Rabbimin de inayetiyle biz yolumuza devam edip halkımıza güzel hizmetleri sunmaya gayret edeceğiz.” dedi.

Göksun’un temel sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturup turizm ve ekonomiye dayalı projelere ağırlık vermeyi amaçladıklarını belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Göksun halkına karşı mahcubiyet yaşatmadan verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin onurunu yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcımız Mahir Ünal ve Kahramanmaraş Milletvekillerimize şükranlarımızı arz ediyorum. Biz ne söylemişsek onu yapmaya gayret ediyoruz ve Allah’ın izniyle de yapacağız. Amacımız Göksun’un temel sorunlarından olan içme suyu, doğalgaz ve kanalizasyon’u bitirip, Göksu’nun doğal güzellikleri ile buluşmasına, ekonomiye katkı sağlayacak projelerle buluşmasına, yaz ve kış turizmine ev sahipliği yapmasına yönelik faaliyetlerimize devam edeceğiz. Göksun’un en temel sorunlarından birisi olan içme suyu şebekesini yaklaşık 200 kilometre isale hattı döşeyerek geçen dönem bitirdik. Şimdi doğalgaza Bahçelievler Mahallemizden başladık. Firma yetkilerimizden aldığımız bilgiye göre yılsonuna kadar hava şartlarının da uygun olması durumunda 20 bin metre civarında şebeke hattı döşenecek. Cumhuriyet mahallemizde kurulacak olan CNG depolama sistemiyle Bahçelievler mahallemiz ile Kurtuluş mahallemizin bir bölümünde doğalgazı inşallah bu sene yakacağız. BOTAŞ İletim Hattı ihalesinin önümüzdeki Mart ayında yapılması planlanıyor. Afşin’den gelecek hatla ilgili Çataltepe bölgesinde A tipi A-RMS yüksek basınç istasyonu kurulacak ve buradan orta basınç sitemi ile tüm mahallelerimize dağıtımı yapılacak.”

İlçeye doğalgaz gelmesiyle ilgili zaman zaman çeşitli eleştiri ve söylemler olduğuna işaret eden Başkan Aydın, “Yapmazlar, yapamazlar, gelmez, gitmez diyen insanlar görsünler ki Allah’ın izniyle biz vatandaşımıza verdiğimiz sözü bir bir yerine getiriyoruz, getireceğiz. Bizim halkımız hizmetin en güzeline layık, biz bunu her zaman biliyoruz. Hiç ayrım yapmadan herkese yansıyacak güzel hizmetlerimize devam edeceğiz inşallah” şeklinde konuştu.

- “Yapılmayacak Dediler, Ama Yapılıyor”

AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül’de yaptığı açıklamada, “Göksun özlemle beklediği doğalgaza kavuşuyor. Birtakım siyasi çevrelerin bunu yapılmayacak ama aldatılıyor gibi siyasi söyleve dönüştürdüğünü gördük. Bugün şükürler olsun kanallar açılıyor ve en kısa zamanda da inşallah doğalgaz evlere bağlanmaya başlayacak. Göksun’umuza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326