İnci Saat Ve Gözlük İkinci Şubesini Açtı

İnci Saat ve Gözlük, Trabzon Bulvarı Bahçelievler Camii civarında ikinci şubesini açarak Kahramanmaraş’ta hizmet ağını genişletiyor.

İnci Saat Ve Gözlük İkinci Şubesini Açtı

İnci Saat Ve Gözlük İkinci Şubesini Açtı

İnci Saat ve Gözlük, Trabzon Bulvarı Bahçelievler Camii civarında ikinci şubesini açarak Kahramanmaraş’ta hizmet ağını genişletiyor.

07 Mayıs 2018 Pazartesi 14:06

1982’den beri Kahramanmaraş’ta hizmet verdiklerini belirten İnci Saat ve Gözlük Direktörü Mutlu Bulut; “25 yıldır bu işi yapmaktayım. İnci Saat ve Gözlük’ün ikinci şubesini açtık. 1982’den beri Kahramanmaraş’ta İnci Saat ve Gözlük olarak hizmet veriyoruz. Kahramanmaraş halkına hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Kaliteli, son çıkan saat ve gözlükleri Kahramanmaraş’a getirerek müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz. Gözlük, Saat ve saat tamir konusunda müşterilerimize en iyi koşulu sağlamak için çalışıyoruz. Müşterilerimiz gelip bizlerden bilgi alabilir, ürünleri görüp detaylı bir şekilde bilgi verebiliriz” dedi.

SAAT VE GÖZLÜK ALIMLARINDA KALİTEYE DİKKAT EDİN!

Saat ve Gözlük alımlarında ucuz ürünler yerine kaliteli ürünlerin alınmasını söyleyen İnci Saat ve Gözlük Direktörü Mutlu Bulut; “Saat ve gözlük alırken çakma ürünlerden uzak durmak gerekiyor. Bu ürünler vücudumuza zarar verebiliyor. Saat ve gözlük alırken güvenilir, sabit bir yerden almak da önemlidir. Ürünün kalitesi, güzel, doğru bir ürün almak gerekiyor. Gözlüklerde özellikle de gözümüze zarar vermeyecek, baş ağrısı yapmayacak, kaliteli olduğu, kişiye göre doğru gözlük alınması gerekiyor. İyi ve kaliteli gözlük güneş ışıklarından daha iyi korur. Saat’te ise kaliteli, kişiye yakışır bir saat kullanmaları tavsiye ederim. Özellikle de çakma saatler var bu saatler cilde ve deriye rahatsız edici, sağlık açışından zararlı olduğunu söyleniyor ve görüyoruz da. İnsanda alerji yapıyor, rahatsızlık veriyor. O yüzden doğru bir ürün almalarını tavsiye ederiz” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326