Mustafa Buluntu büyükşehir için aday adayı oldu!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı ve KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Buluntu, görevlerinden istifa ederek AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Mustafa Buluntu büyükşehir için aday adayı oldu!

Mustafa Buluntu büyükşehir için aday adayı oldu!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı ve KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Buluntu, görevlerinden istifa ederek AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

12 Kasım 2018 Pazartesi 19:21

Beraberindekilerle birlikte Ak Parti il binasına gelerek Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı için başvuru dilekçesini veren Mustafa Buluntu, “Ak Parti kurucusu olmaktan duyduğum gurur ve mutluluğu ömür boyu taşıyacağım gibi bugünkü büyük şehir belediyesine müracaat günümü de bir onur vesilesi olarak ömür boyu taşıyacağım. Şehrimizi daha ileriye taşımak adına adaylığımızı beyan etmiş bulundum.” dedi.

Başvurusunu tamamlayarak açıklamalarda bulunan Buluntu, hayata geçirmeyi planladığı proje başlıklarına değindi.

Buluntu, “Ak Parti kurucusu olmaktan duyduğum gurur ve mutluluğu ömür boyu taşıyacağım gibi bugünkü büyük şehir belediyesine müracaat günümü de bir onur vesilesi olarak ömür boyu taşıyacağım. Şuan görevine devam eden belediye başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Hepsi bütçe ve vizyonuna göre şehre hizmet etmeye çalıştılar. İnşallah Allah bize nasip ederse onların kaldığı yerden şehrimizi daha ileriye taşımak adına adaylığımızı beyan etmiş bulundum.” Diye konuştu.

“ESKİ MAHALLELERİMİZDEKİ EVLERİ KENTSEL DÖNÜŞÜME TABİ TUTACAĞIZ”

Hem MÜSİAD hemde KMTSO’daki görevleri nedeniyle toplumun ihtiyaçlarını iyi analiz ettiğini belirten Buluntu, kentsel dönüşüm alanında hayata geçirmeyi planladığı projesini şöyle anlattı:

“Hem Ak Parti, hem Kahramanmaraş, hem de Türkiye çok ileri noktalara taşınmıştır. Hem KMTSO hem de MÜSİAD vasıtasıyla sanayiciden, mahalledeki vatandaşlarımıza biz birçok kesimle birlikte olduk. Birçok projemiz var. Önümüzdeki günlerde bu projeyi açıklayacağız. Kentsel dönüşüm basite alınmayacak ciddi bir konu. İlimiz deprem bölgesi, birçok eski mahallemiz var. Mimaride artık dikey mimariden yatay mimariye geçiliyor. Göreve gelirsek eski mahallelerimizdeki evleri kentsel dönüşüme tabi tutacağız. İnsanları kendi mahallesinde, kendi kültüründe bırakmak istiyoruz.”

“BÜYÜK PROJE AÇIKLARKEN ORTAK AKILA HAREKET EDECEĞİZ”  

Ortak akıl hareketinin önemine de vurgu yapan Buluntu şunları kaydetti:

“Kahramanmaraş’ın bir sorunu da ortak akıl. Bir takım büyük projeler yapılırken kesinlikle bu şehrin STK’lar ile muhtarlarla kara vermememiz lazım. Bir proje bulunduğu yerde kabul görmezse, ne kadar vizyonlu olarsa olsun halkın gönlünde yer edinemezsiniz. Büyük proje açıklarken ortak akıla hareket edeceğiz.   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326