2019’da diziler ne zaman başlayacak?

2019'da dizilerin ne zaman başlayacağı şimdiden merak ediliyor.

2019’da diziler ne zaman başlayacak?

2019’da diziler ne zaman başlayacak?

2019'da dizilerin ne zaman başlayacağı şimdiden merak ediliyor.

22 Ağustos 2019 Perşembe 12:39

Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim, Bir Aile HikayesiHercaiBir Zamanlar Çukurova, KuzgunPayitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat ve Zalim İstanbul dizileri sezon finali yaptı. Televizyonları başında heyecanla dizileri takip eden izleyiciler, dizilerin yeni sezon tarihleri hakkında arama motorlarında araştırmalara başladı. Bu nedenle arama motorlarında merakla sorgulatılan sorular arasında "Diziler ne zaman başlıyor?" sorusu yer alıyor. Peki, Hercai, Çukur, EDHO, Payitaht Abdülhamid, Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tarihi belli oldu mu?

2019'da sezon finali yapan Hercai, Bir Zamanlar Çukurova, Kuzgun, Payitaht Abdülhamid, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yasak Elma, Çukur, Vuslat, Zalim İstanbul, Kardeş Çocukları, Savaşçı, Elimi Bırakma, Kalk Gidelim ve Bir Aile Hikayesi dizisi, yayınlanan son bölümü ile sezon finali yaptı. Bu bağlamda dizilerin yeni sezonu için geri sayım sürüyor. ATV, Kanal D, Show TV ve Star TV'de yayınlanan diziler izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Hercai, Çukur, EDHO, Payitaht Abdülhamid, Bir Zamanlar Çukurova dizilerini izleyenler şu sıralar dizilerin yeni sezon tarihini araştırmaya başladı. Peki, Hercai, Çukur, EDHO, Payitaht Abdülhamid, Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon tarihi belli oldu mu? Diziler ne zaman başlıyor?

DİZİLERİN YENİ SEZON TARİHİ AÇIKLANDI MI?

Dizilerin yeni sezon tarihleri henüz açıklanmadı. Hercai, Çukur, EDHO, Payitaht Abdülhamid, Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonlarının eylül ayının ortalarında başlanması bekleniyor.

HANGİ DİZİLER DEVAM EDECEK?

Çukur: 27 Mayıs pazartesi günü 2. sezonun son bölümü ile ekranda oldu.

Zalim İstanbul: Pazartesi günleri yayınlanan dizi kısa sürede kemik bir okuyucu kitlesine de ulaştı. Dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi bekleniyor. Zalim İstanbul 27 Mayıs pazartesi sezon finalini yayınladı.

Vuslat: Bu sezon başlayan dizilerden olan Vuslat'ın önümüzdaki yıl da devam etmesi bekleniyor. Dizi 27 Mayıs salı günü sezon finali yaptı.

Kadın: Salı akşamlarının reyting birincisi Kadın dizisi önümüzdeki sezon da ekranda olacak. Özge Özpirinçci'nin oyunculuğu ile her hafta övgüler aldığı dizinin sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin sezon finali 28 Mayıs salı günü ekranda oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz: 5 sezondur reyting tablosundaki yerini koruyan EDHO önümüzdeki sezon da ekranda olacak. Dizinin yeni sezon tarihi ise henüz açıklanmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326