Fa Ajans Kültür Yayıncılığına Hizmet Etmeye Devam Ediyor

Kahramanmaraş’ın en büyük reklam ajanslarından olan Fa Ajans Kültür Yayınlarına da hizmet ederek adından sıkça söz ettiriyor.

Fa Ajans Kültür Yayıncılığına Hizmet Etmeye Devam Ediyor

Fa Ajans Kültür Yayıncılığına Hizmet Etmeye Devam Ediyor

Kahramanmaraş’ın en büyük reklam ajanslarından olan Fa Ajans Kültür Yayınlarına da hizmet ederek adından sıkça söz ettiriyor.

15 Ekim 2019 Salı 16:34

Fa Ajans, Etiket Ambalaj, Sanayi Limited, Şirketi Matbaa Ambalaj ve Etiket Söktöründeki hizmetlerinin yanında kültür yayıncılığında da öncü olmaya devam ediyor.

Kültür yayıncılığı anlamında Mahmut Nedim Tepebaşı’nın kitaplarının da basımını Fa Ajans yapıyor. “Bireyden Devlete Aile”, “Geride Kalanlar” adlı yayınlanmış kitapları bulunan Mahmut Nedim Tepebaşı’nın “Görebildiklerim” adlı bu kitap, üçüncü basılı eseri olarak biliniyor.

MAHMUT NEDİM TEPEBAŞI

Mahmut nedim Tepebaşı; 1953 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Eğitim Enstitüsünden sonra Sosyal Bilimler önlisansını bitirdi, daha sonra sosyoloji okudu.

Memuriyetin birçok kademelerinde görev yaptı, kütüphane müdürü iken memuriyetten emekli oldu. Bir dönemden fazla süre,    Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı.

1980’li yılların son çeyreğinde yerel gazetelerde başladığı makale ve inceleme yazılarına halen devam etmektedir.

Arkadaşlarıyla kurduğu EBRAR VAKFI’nın Mütevelli Heyet Başkan-lığı görevi yanında Vakıf tarafından ulusal alanda yayınlanan   USARE EDEBİYAT VE SANAT DERGİSİ’nin de sahipliğini yapmakta-dır. Aynı zamanda Usare Dergisi’nde deneme ve hikâyeler yazmaktadır.

“Bireyden Devlete Aile”, “Geride Kalanlar” adlı yayınlanmış kitap-ları bulunmaktadır. “Görebildiklerim” adlı bu kitap, üçüncü basılı eseridir.

Basıma hazır halde bekleyen, sosyolojik inceleme ve değerlendir-me, deneme, inceleme ve araştırma yazıları ile eğitim, siyasî ve sosyal alanda topluma katkısı olan bazı kişiler hakkında yazdıkları yazılar yanında, yerel Yorum Gazetesi’nde yayınlanmış, daha çok yönetimle ilgili içeriğe sahip “Kahramanmaraş Dosyası” adlı çalış-maları bulunmaktadır.

Son Güncelleme: 15.10.2019 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326