Göksun’da Ramazan Koca sahaya indi!

Eski Göksun Belediye Başkanı ve İYİ Parti Göksun Belediye Başkan adayı Ramazan Koca, ilçede sahaya indi.

Göksun’da Ramazan Koca sahaya indi!

Göksun’da Ramazan Koca sahaya indi!

Eski Göksun Belediye Başkanı ve İYİ Parti Göksun Belediye Başkan adayı Ramazan Koca, ilçede sahaya indi.

24 Ocak 2019 Perşembe 12:09

Başkan adayı Koca, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Programı Kapsamında mahalle mahalle vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Kırsal ve ilçe merkezindeki insanların kapısını tek tek çalan Koca, projelerini anlatarak seçmenlerin desteğini istedi.

Esnaflarla da bir araya gelerek ilçenin sorunlarını dinleyen Koca, ortak akılla hareket ederek sorunların üstesinden geleceklerini aktardı.

Belediye başkanlığı döneminde yapmış olduğu önemli hizmetleriyle ‘Efsane Başkan’ diye hitap edilen, Ramazan Koca’nın ziyaretleri ise ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılandı. 2009-2004 yılları arasında Belediye Başkanlığı görevi süresince ilçesine yaptığı hizmetleri hala konuşulan Koca, o dönemde bölgenin en büyük mesire alanı Alpaslan Türkeş Mesire Alanını ilçesine kazandırmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

chp ve hdp ile dans eden iyi partiye dahil olarak bu güne kadar kazandığı itibarını sıfırlamayı göze almış demekki. Ramazan beyimi severim. iyi partinin kimlerle ortak hareket ettiğini görmezden gelerek göksundan oy alabileceğini ummasına şaşırdım

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326