Saadet Partisinde kongre heyecanı!

Saadet Partisi Kahramanmarş’ın Göksun ilçesinde parti teşkilatının, 6. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek liste giren mevcut başkan İshak Köroğlu yeniden ilçe başkanı oldu.

Saadet Partisinde kongre heyecanı!

Saadet Partisinde kongre heyecanı!

Saadet Partisi Kahramanmarş’ın Göksun ilçesinde parti teşkilatının, 6. Olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongreye tek liste giren mevcut başkan İshak Köroğlu yeniden ilçe başkanı oldu.

15 Ekim 2018 Pazartesi 13:49

Göksun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen kongreye Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, İl Başkanı Erkan Pınarbaşı ve partililer katıldı.

Kongrede konuşan İl Başkanı Erkan Pınarbaşı, kongrenin tüm ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Parti olarak hakkı ve adaleti savunan bir düşünce içerisinde olduklarını vurgulayan Pınarbaşı şöyle konuştu;

“Evvela Kongremizin Göksun’umuza, ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini cenabı Allah tan niyaz ederim. İnşallah bu kongremiz yeni bir dünyanın kurulmasına vesile olur. Şairin dediği gibi; “ bir kanlı şafakta bana çil horoz yepyeni bir dünya etti hediye.  İşte biz  milli görüşçüler, insanlığa yepyeni bir dünya hediye edeceğiz. Savaşların olmadığı, insanların aç kalmadığı, insanların  barış içinde yaşadığı,  adil bir dünyayı   ancak ve ancak milli görüşçüler kuracaktır.  

Çünkü biz, Kaba kuvveti değil, hakkı ve adaleti üstün tutan bir zihniyete sahip olduğumuz için, yeni bir dünyayı kuracağız diyoruz. Çünkü biz, İnsanların en hayırlısı insanlığa faydalı olandır." inancı ile çalışmalarımızı yürüttüğümüz için yeni bir dünya diyoruz. Çünkü biz, ülkemiz gençliğinin birlik, beraberlik ve kardeşliğinin öncüsü olduğumuz için yeni bir dünya diyoruz. Çünkü biz, Sevgi ve kardeşliğin teminatı olduğumuz için, yeni bir dünya diyoruz. Çünkü biz sultan Alparslan’ız, Sultan Fatihiz, Yavuz Sultan Selim Han’ız, Kanuni Sultan Süleyman’ız, cennetmekan  Abdülhamit  Hanız, çünkü biz Erbakan’ız.

Bundan dolayı gayemiz önce; ülkemizdeki 81 milyon vatan evladının,  sonra da yeryüzündeki 7 milyar insanlığın hepsinin saadeti için çalışıyoruz. Bundan dolayı biz şöyle diyoruz “Yaşanabilir bir Türkiye”, “Yeniden büyük Türkiye”, Yeni bir Dünya’yı ancak ve ancak milli görüşçüler kuracaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulbaki günışığı 5 yıl önce

artık tarih olan, kalan üç kuruşluk muhabbetide, demirtaş dışarı diyerek yitiren bu parti için verilen emekler, huzuru ilahide israf suçlaması ile sorulacaktır. hem zaman ve hem para israfı. islam düşmanları ile bir olmanın hesabı da ayrıca inşaAllah

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326