Ertuğrul Doğan; “Partinin önünden geçirirsem şerefsizim”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl başkanı Ertuğrul Doğan, Göksun’da yaptığı konuşmada MHP’den ayrılarak başka partiye geçip siyaset yapanları çok sert bir dille eleştirdi.

Ertuğrul Doğan; “Partinin önünden geçirirsem şerefsizim”

Ertuğrul Doğan; “Partinin önünden geçirirsem şerefsizim”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş İl başkanı Ertuğrul Doğan, Göksun’da yaptığı konuşmada MHP’den ayrılarak başka partiye geçip siyaset yapanları çok sert bir dille eleştirdi.

29 Mart 2019 Cuma 19:31

MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Cumhur İttifakının Göksun’da düzenlediği mitinge katıldı.

Burada gündeme ilişkin açıklama yapan Doğan; “Vatandaşlarımızdan gidip şu şekilde oy istiyorlar; ‘Bizlere oy verin, kazanırsak bizde Ak Partiye yada MHP’ye geçeceğiz’ diyorlar. Bu kesinlikle yalandır. Bugün davamızı bir koltuk için satanları, bugün bizimle olmayanları bırakın MHP’ye geçmesini, partinin önünden geçirirsem şerefsizim.” diyerek çok sert bir açıklama yaptı.

Millet İttifakına yönelikte eleştiride bulunan Doğan; “Göksunlu hemşerilerim bizler konuşurken birilerinin zoruna gidiyormuş. Millet ittifakına zillet diyormuşuz, evet zilletsiniz, hatta zilletin alasısınız. Neden mi? HDP eş başkanı açıklama yapıyor, ‘Kürdistan’da biz kazanacağız’ diyor. Batıda da diyor ‘MHP ve AK Partiye kaybettirilip kazanacağız’ diyor. O PKK’nın siyasi ayağına sesleniyorum; Türkiye’nin hiçbir yerinde Kürdistan diye bir yer yok. Ancak sizin için cehennemde Kürdistan var. Şimdi o zaman Millet İttifakının temsilcileri çıksın açıkça söylesinler; ‘PKK bir terör örgütüdür, PYD terör örgütüdür ve HDP’de siyasi ayağıdır, biz bunları istemiyoruz’ desinler.  Ama neden diyemiyorlar çünkü ortadırlar. Şuana kadar tespit edilen 380 tane PKK sempatizanı İYİ Parti, CHP ve Saadet Partisi listelerinden belediyeye girecekler. Bizler bunları engelleyeceğiz. Cumhur ittifakı vatanın, milletin, ezanın bekçileriyle birliktedir.” diye konuştu.

“SİZLERE TERÖRİST DİYEN ŞEREFSİZDİR”

‘İYİ Partiye, CHP’ye gönül vermiş kardeşlerimize sesleniyorum’ diyerek devam eden Doğan; “Gerek sosyal medyadan gerekse şahsi telefonlarımıza mesaj atıyorlar. ‘Sayın başkanım biz İYİ Partiye oy verdiğimiz için terörist mi olduk?’ diyorlar. Asla kardeşim, İYİ Partiye, CHP’ye gönül vermiş kardeşlerimize sesleniyorum; sizler asla terörist olmadınız, sizlere terörist diyen şerefsizdir. Hiçbir konuşmamda söyledim.

Ama bana mesaj atan kardeşim senin temsilcilerine deki; Fırat Yılmaz Çakıroğlunu şehit edenlerle neden ittifak oldunuz’ de. Mustafa Pehlivanoğlunun asarak şehit edenlerle, onların evlatlarıyla neden ittifak oldunuz diye bu soruyu sorsana. Bizim sözümüz tepedekilere, gizli pazarlık eden, koltuk için davasını satanlaradır.” şeklinde konuştu.

“HANİ MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİYDİNİZ?”

CHP’nin Nurhak Belediye Başkan adayının sosyal medyadaki açıklamasına da değinen Doğan; “Nurhak Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayının açıklamasını söylüyorum; ’23 Mart mitingimizden sonra kendimi muzaffer bir Romalı asker gibi hissettim, mutlu oldum’ diyor. Zaten senden Türk olman beklenmezdi. Hani Mustafa Kemalin askerleriydiniz? Mustafa Kemalin askeri burada, Fatih Sultan Mehmet Hanın askerleri de buradalar. CHP’nin üst yönetimi Atatürk’ün çizgisinden çıkmıştır.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 29.03.2019 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326