Selim Yağmur A.Adaylık Başvurusunda Bulundu

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Göksun’da Belediye Başkan Aday Adayları başvuru yapmaya başladı.Gerek siyasi tecrübesi,  Sivil Toplum tecrübesi, Dernek tecrübeleri ve son kurduğu Göksun Süt Üreticileri Birliği ile halkın problemlerini çok yakından bilen sürekli halkın arasında olan Ziraat Mühendisi Selim yağmur; Milletin Belediye Meclis Üyesi kimliği ile anılan, partili partisiz herkesin takdirini kazanan, mücadeleci, çizgisinden taviz vermeyen, bilgi ve tüm tecrübelerini Göksun için kazanıma dönüştürmek için bugün aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Selim Yağmur A.Adaylık Başvurusunda Bulundu

Selim Yağmur A.Adaylık Başvurusunda Bulundu

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte Göksun’da Belediye Başkan Aday Adayları başvuru yapmaya başladı.Gerek siyasi tecrübesi,  Sivil Toplum tecrübesi, Dernek tecrübeleri ve son kurduğu Göksun Süt Üreticileri Birliği ile halkın problemlerini çok yakından bilen sürekli halkın arasında olan Ziraat Mühendisi Selim yağmur; Milletin Belediye Meclis Üyesi kimliği ile anılan, partili partisiz herkesin takdirini kazanan, mücadeleci, çizgisinden taviz vermeyen, bilgi ve tüm tecrübelerini Göksun için kazanıma dönüştürmek için bugün aday adaylığı başvurusunda bulundu.

12 Kasım 2018 Pazartesi 16:08

Ak Parti Göksun İlçe Başkanlığına gelerek Resmi başvuruda bulunan Aday Adayı Yağmur, başvuru evraklarını Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Durdu Şişik’e teslim etti. Başvuru sonrası Kent Göksun’a açıklamalarda bulunan Yağmur; ‘’Eşit Hizmet, Temiz Siyaset’’ mantığıyla yola çıktığını belirterek şunları söyledi.

Yağmur “Üniversite ile başladığım aktif siyasete bugüne kadar hiç ara vermeden, Hak ve Adalet çizgisinden taviz vermeden inanmadığım, toplum vicdanında karşılığı olmayan hiçbir harekete, hiçbir olguya taviz vermeden ‘’Ebed Müddet Devlet Anlayışı’’ ile liderimizin ‘’Millete Efendilik Yoktur, Hizmetkârlık Vardır ‘’düsturu ile yılmadan, yorulmadan ve azimle Büyük Türkiye Sevdasına omuz vermek için gayret ettim, etmeye de devam ediyorum.

Hiç kimsenin adamı olmadım, MİLLETİN adamı olmaya çalıştım. Kimsenin karviziti ile bir yerlere gelmedim, eğilmeden bükülmeden inancımın gereğini yaptım. Kimilerinin ilmi siyaset dediği, benim ise hiçbir zaman kabul etmediğim duruma, mekana ve kişilere göre görüş ve düşüncelerimi değiştirmedim.Ben bir grubun bir beldenin bir oluşumun adayı değilim. Ben 68 mahalle 53200 Göksunlu hemşerimin adayıyım.

Biliyorum ki cüretli olmadan bir adım öne çıkmadan hiçbir sorun çözülemez. Onun için ilkeli, Kararlı, Vizyon sahibi, Çalışkan, Kapısı herkese açık, Önce dinleyen ve anlayan sonra konuşan ve uygulayan bir Göksun sevdalısı olarak İlçemi geleceğe taşımak arzusundayım.

 Her şeyin şeffaf, objektif ve herkesin gözleri önünde cereyan ettiği bir anlayışla belediyecilik yapacağız. Güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü olduğu; kimin söylediğine değil ne söylediğine bakan Göksun’un gelişimi ve dönüşümü için her türlü görüş ve öneriye açık olacağız.

Söz ve yetkinin halkta olacağı bir yönetim anlayışı ile ‘’Eşit Hizmet, Temiz Siyaset’’ için bu kutlu yola çıktım. Biliyorsunuz ki Selim Yağmur Göksun’un çocuğu; açlığı tokluğu, acısını tatlısını, karını kışını yaşamış kimin neye ihtiyacı var ne ile mutlu olur bunları bilen 68 mahalle 109 mezrayı adım adım gezip ayak basmadığı toprak, sıkmadığı el kalmamıştır ve tüm sorunlara vakıf bir kardeşiniz olarak sizlerin yaşadığı tüm sorunları ve sorunların çözümünü beş yıllık süreçte birlikte müşahade etme fırsatımız oldu. Amacım bir koltuğa oturmak, bir makamı işgal etmek değildir Yüce Rabbim Göksun’lu hemşerilerimize hizmet etme şerefine nail ederse memleketin gelişimi ve dönüşümü için gece gündüz demeden mücadele edeceğimden kimsenin tereddütü olmasın. Göksunumuzun kuruluşundan bugüne kadar az çok hizmet eden mesai harcayan emek veren tüm Belediye Başkanlarımıza vefat edenlere Allah’tan rahmet; hayatta olanlara da saygı, sevgi ve şükranlarımı arz ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Göksun’umuza hizmet etme sevdasıyla yola çıkan medeni cesaret gösteren tüm aday adayı arkadaşlarıma büyüklerime bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin, Allah herkesin gönlüne göre versin.

Yüce Rabbim nasip eder, Aziz hemşerilerim teveccüh gösterir, saygıdeğer büyüklerimde uygun görürlerse almış olduğum eğitim, edinmiş olduğum bilgi birikimim ve tecrübem ile Göksun’umuza bu dönemde Belediye Başkanı olarak hizmetkarlık etme arzusundayım. Allah yar ve yardımcımız olsun.”Dedi.

SELİM YAĞMUR KİMDİR?

1979 yılında Göksun’da doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Göksun’da tamamladıktan sonra Lisans eğitimimi Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünde tamamlayarak, Ziraat Mühendisi unvanı alarak mezun oldum.

Halen Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü 4.sınıf öğrencisi,  Yerel Yönetimler ön lisans programı 1.sınf öğrencisiyim.

İş hayatına küçük yaşlarımda inşaat sektöründe faaliyet gösteren aile işletmesi bünyesinde başlayarak halen işletme sahibi olarak ve bununla birlikte faal Ziraat Mühendisliği görevimi ifa etmekteyim.

Faal Ziraat Mühendisliğinin yanında;

2003-2004 eğitim-öğretim yılında Göksun’a bağlı Bozhüyük Köyünde vekil öğretmenlik yaptım.

2005 yılında vatani görevimi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yedek subay olarak Karakol Komutanı olarak görev yaptım. 2006 yılında Teğmen rütbesiyle terhis oldum.

İlçemizde faaliyet gösteren gıda üretimi yapan işletmelerde ve petrol istasyonlarında Mesul Müdür olarak görev yapmaktayım.

2010 yılında Adli Bilir Kişilik Eğitimini alarak başladığım Bilirkişiliğe, Göksun Adliyesi ve çevre ilçelerde adli bilirkişilik görevini yapmaktayım.

2010 yılından bu yana mensubu bulunduğum meslek odamız Kahramanmaraş Ziraat Mühendisleri Odasının yönetim kurulu üyeliğini yürütmekteyim.

2011 yılında Göksunumuz da iş hayatında çalışmaya devam eden arkadaşlarımızla birlikte güç birliği yapmak amacıyla kısa adı ‘’GÖKSİAD’’ olan Göksun Sanayici ve İş adamları Derneğini kurdum, halen aktif olarak başkanlığını yapmaktayım.

2013 yılından itibaren Tarım Danışmanı unvanı alarak Tarımsal Danışmanlık Yetki Belgesi alarak, Hassel Mühendislik Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri adlı firmayı kurup, 2013 yılından bu yana Göksunlu çiftçi ve üreticilerimize Tarım Bakanlığımız adına Tarımsal Danışmanlık görevini yapmaktayım.

2014 yılında Göksunlu üreticilerimizle birlikte, şu an aktif 873 üyesi bulunan, onların alın teri, el emeği ve göz nuru ile ürettikleri ürünlerin pazar payı ve katma değerini arttırıp, devletimizin vermiş olduğu hibe ve destekleri buluşturabilmek için Göksun Süt Üreticileri Birliğini kurup, halen Birlik Başkanlığını görevini yürütmekteyim.

2014 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Meclis Üyesi seçilip, halen bu görevimi yürütmekteyim.

2014 yılında kurulan Göksun Kent Konseyi’nde yürütme kurulu üyesi olarak görev aldım.

2014 yılında Göksun Kaymakamlığı bünyesinde Göksunlu çiftçilerimizin hak ve hukuklarını koruması için Göksun Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlığını kurdum, başkanlığını yaptım.

2015 yılında Kahramanmaraş tarım ve hayvancılığının gelişmesi, buna katkı

sağlamak amacıyla Kahramanmaraş faaliyet gösteren Mühendis ve Veteriner Hekim arkadaşlarımla birlikte kısa adı ‘’TAYDER’’ olan Kahramanmaraş Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetleri Derneği’ni kurdum, halen başkanlığını yürütmekteyim.

2015 yılında C sınıfı İş Güvenliği kursunu tamlayarak yetki belgesi alıp, C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı görevini yürütmekteyim.

2016 yılında Beytepe Üniversitesinden Proje Uzmanlığı Eğitimini tamamlayıp, Proje Uzmanı sertifikası aldım.

Meslek hayatım boyunca KOSGEB girişimcilik, tarım, hayvancılık, gıda, yönetim, liderlik, finans ve yerel yönetimler konularında seminer, konferans ve eğitimlere katıldım.

Başta KOSGEB, DOĞAKA ve Avrupa birliği hibe ve destek programlarına katıldım. DOĞAKA ve KOSGEB’ten birçok projem başarılı bulunarak, Başkanı olduğum Stk’larca başarı ile uygulandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326