Mahçiçek, yeni eğitim öğretim yılını kutladı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

  Mahçiçek, yeni eğitim öğretim yılını kutladı

  Mahçiçek, yeni eğitim öğretim yılını kutladı

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, başta minik öğrenciler olmak üzere herkese başarılar diledi.

18 Eylül 2017 Pazartesi 08:31

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı mesajla okula başlayacak öğrenciler ile aynı heyecanı ve umutları paylaştığını ifade etti. Başkan Mahçiçek, mesajında şu ifadeleri kullandı:

  "Aziz milletimiz ve memleketimizin yarınları çocuklarımıza emanettir. Evlatlarına iyi bir eğitim ve öğretim sağlayabilen milletler ancak yarınlarından emin olabilirler. Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları; dinini bilen, vatanını ve milletini seven, ahlâklı ve dürüst bir birey olarak yetiştirilmeleri, başta evlatlarımızın hakkı olduğu gibi, bizim de hem onlara hem de milletimize karşı olan en önemli vazifemizdir. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) bir anne-babanın, çocuğuna verebileceği en güzel hediyenin, onların güzel bir şekilde yetiştirilmesi olduğunu ifade etmiştir. Yeni bir eğitim ve öğretim yılına girerken çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretim haklarını çok iyi bir şekilde idrak edelim. Onların, kendilerine, ailelerine, çevrelerine, milletimize ve insanlığa yararlı birer birey olarak yetiştirilmesinin iyi bir eğitimle mümkün olabileceğini hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım."

  Ülkemizin muasır medeniyet seviyesine ulaşması için bilgiyi üreten bir nesil yetiştirmek zorunda olduğuna dikkati çeken Başkan Mahçiçek,  "Türkiye'nin modern dünyanın öncüleri arasındaki yerini almasına katkı sağlayacak bireyler yetiştirmek için bundan önce olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Üzerinde önemle durdukları Bilgi ve Kültür Evlerinin sayısını arttırarak eğitim camiasına kazandırmayı amaçladıklarını da kaydeden Başkan Mahçiçek, "Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için yatırımlarımız hız kesmeden devam edecektir. Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326