Şahin Balcıoğlu, KMTSO başkanlığına aday oldu!

İş Adamı BLC Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Daha güçlü, daha kucaklayan ve yol gösterici bir Kahramanmaraş ve Ticaret Sanayi Odası (KMTSO) için aday olduğumu sizlerle paylaşmak istedim.” dedi.

Şahin Balcıoğlu, KMTSO başkanlığına aday oldu!

Şahin Balcıoğlu, KMTSO başkanlığına aday oldu!

İş Adamı BLC Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, “Daha güçlü, daha kucaklayan ve yol gösterici bir Kahramanmaraş ve Ticaret Sanayi Odası (KMTSO) için aday olduğumu sizlerle paylaşmak istedim.” dedi.

30 Mart 2018 Cuma 13:45

Oda ve borsalarda seçim yarışı Nisan ayından itibaren başlıyor. İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa başta olmak üzere 81 ilde Ticaret ve Sanayi odaları başkanlarının büyük bölümü yeniden aday.

Kahramanmaraş’ta ise 14 Nisanda yapılacak Ticaret ve Sanayi Odası’nda mevcut başkan Serdar Zabun geçtiğimiz günlerde tekrar aday olduğunu açıklarken, bugün düzenlenen basın toplantısıyla BLC Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu, başkanlık için aday olduğunu duyurdu.

Bir otelde düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelen İş Adamı Şahin Balcıoğlu, kimseyle kavga etmek üzere yola çıkmadığın söyledi.

KMTSO’nun sanayicilerin bir adım önünde olması gerektiğini belirten Balcıoğlu; “Ticaret Sanayi Odasında seçimler olacak, kimseyle kavga etmek üzere yola çıkmadık. Oda sanayicinin bir adım önünde olmalı, yol göstermeli. Odamız maalesef içine kapandı. Devir hızla değişiyor, benim aday olmamın sebebi bu. Eğer bu hıza ayak uyduramazsak, yada onlar koşarken biz yürüyor olsak geride kalmayız, mahvolur ve yok oluruz. Rakiplerimiz hızla gittiğinde arayı kapatma becerimiz maalesef olmayacak.” diye konuştu.  

“HİÇ KİMSENİN KARŞILAMADIĞI BİR ODA NE ZAMAN OLDUK? BİLEMİYORUM”

Konuşmasında bazı eleştirilerde de bulunan Balcıoğlu; “Biz değil Türkiye’de, yurt dışında gittiğimiz toplantılarda bile devlet erkanının karşıladığı heybetli bir odaydık. Hiç kimsenin karşılamadığı bir oda ne zaman olduk? Bilemiyorum” diye sordu.

“BİZ HALA 1990’DAKİ GİBİ MUHTARLIK SEÇİMİ SİYASETİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Oda seçimlerinde izlenen yolu, 90’lı yılların muhtarlık seçimine benzeten Balcıoğlu, şöyle konuştu;    

“Biz hala 1990’daki gibi muhtarlık seçimi siyasetini yapmaya çalışıyoruz, 90 çoktan geçti, artık insanlar uzaya gitmek için sıraya girdiği dönemdeyiz. Biz hala 1990’daki gibi üye listelerinden eğer seçime birisi çıkıp karşımıza geçecekse ki; herhalde mantığı odur, üye listelerinden 50’şer lira para almamız gerektiği kakarı almış yönetim kurulu. Ben Ankara’dayken bütün gurupların listesini özelikle aldım, makbuzu da duruyor. Arkadaşlar odayı, seçimi bırakın. Kimin malını kime satıyorsunuz? Allah aşkına. Orda ki bilgisayar üyenin malı zaten, sen değilsin. Sen bugün onun bekçisisin.”

“BU BASIN TOPLANTISINI ODADA YAPMAYI ARZU EDİYORUM”

Açıklamasının son bölümünde, basın mensuplarıyla KMTSO fuaye alanında bir araya gelmek istediğini aktaran Balcıoğlu; “Bu basın toplantısını odada yapmayı arzu ediyorum. Ben odaya ve oda meclisine hiç saygısızlık etmedim. Onlardan gizli hiçbir iş yapmadım. Ama son meclis toplantısında maalesef gazetecilerin hiç biri yoktu. Toplantı basına kapalıydı. Biz bu arkadaşlardan neyi sakladık. Bir şey saklandı ama bende görmedim. Bunlar yalnızca bizi yorar. Daha güçlü, daha kucaklayan ve yol gösterici bir Kahramanmaraş ve ticaret sanayi odası için aday olduğumu sizlerle paylaşmak istedim. Bu iş yalnız benim işim değil, hep birlikte yapacaksak bizim işimiz.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326