Kahramanmaraş’ta ilk kez uygulanan yöntemle Alerjiye son!

Kahramanmaraş’ta ilk defa Hekimzade Sağlık Kliniği tarafından kente getirilen son teknoloji cihaz sayesinde alerjik rahatsızlıklar, tedavi edilebiliyor.

Kahramanmaraş’ta ilk kez uygulanan yöntemle Alerjiye son!

Kahramanmaraş’ta ilk kez uygulanan yöntemle Alerjiye son!

Kahramanmaraş’ta ilk defa Hekimzade Sağlık Kliniği tarafından kente getirilen son teknoloji cihaz sayesinde alerjik rahatsızlıklar, tedavi edilebiliyor.

19 Aralık 2018 Çarşamba 10:55

Kahramanmaraş’ta ilk defa uygulanmaya başlayan tedavi yöntemi ile hastalar 8-9 seansta birçok alerji türünden kurtulabiliyor. Tedavinin en güzel yönü ise herhangi bir cerrahi işlem veya ilaç yutma durumunun söz konusu olmamamsı.

Alerji uzmanı Dr. Cuma Sabun, Alerji’nin hastalarda çok sık rastlanan ve ömür boyu ilaçlarla tedavi edilebilen bir hastalık türü olduğunu belirtti.

Yeni cihaz sayesinde hastalara kalıcı çözüm sunduklarını belirten Dr. Sabun; “Bu cihazla kalıcı bir çözüm ihtimali var. Biz bu tedaviyi Kahramanmaraş’ta ilk kez yapmaya başladık.” dedi.

 Her türlü alerji hastalığının cihaz sayesinde tedavi edilebildiğini aktaran Sabun;

“Her türlü alerji tedavisini getirdiğimiz cihaz yardımıyla tedavi ediyoruz. Öncelikle hastalarımızdan kan testi alıp merkezden çıkan alerjenleri sırasıyla vücuttan temizliyoruz. Bazı alerjiler için hastaya özel diyet programları veriyoruz. Özellikle majör alerjenler dediğimiz buğday, süt ürünlerine karşı olan alerjiler ve mantar türüne karşı olan alerji türlerini tedavi ediyoruz. 

Şişkinlik, kabızlık ve hazımsızlık gibi rahatsızlıklara sebep olan intölerans dediğimiz rahatsızlık türü daha var. Biz bu intöleransları da vücuttan temizliyoruz. Özellikle süt, buğday, yumurta ve polen alerjileri çok sık karşılaştığımız alerji türleri.” diye konuştu.

Tedavi sürecinin 8-9 senası bulduğu bilgisini veren Sabun;  “Hastanın durumuna göre alerji tedavisinin süreleri değişiklik gösterebiliyor. Ortalama 8-9 seans sürebiliyor. Alerji rahatsızlığı bir günde tedavi edilebilecek bir hastalık değil. Yapılan tedavilere hastaların uyumu, tedavi sürecinde belirleyici oluyor. Çölyak hastalığında bile cihazın başarısı yüzde 60. Çölyak hastalığının modern tıpta tedavisi yok, sadece diyet yapılıyor. Ama bu cihazda yüzde 60 oranında tedavi imkanı var.” şeklinde konuştu.

Cihazın hiçbir yan etkisinin olmadığını kaydeden Sabun şunları söyledi:

“Çocuklarda bağ dokusu kirlenmediği için tedaviye cevapları çok daha hızlı oluyor. Cihazda çocuklarla ilgili bir yaş sınırlaması yok. Cihazın en güzel yönü herhangi bir yan etkisinin olmamamsı. İnsanlar oturdukları yerden tedavi oluyorlar.”

“ALERJİNİN VÜCUDA UYUMUNU SAĞLIYORUZ”

“Hastalarımıza cihazda bulunan elektrotlar yardımıyla sinyaller gönderiyoruz. Vücutta alerjiye sebep olan maddelerin frekansları var. Bu frekansı cihaz yardımıyla nötrleyip vücuda tanıtıyoruz. Yani alerjiyi frekans olarak vücuda uyumunu sağlıyoruz. Tedavide herhangi bir cerrahi işlem veya ilaç yutma durumu söz konusu değil.”

KAHRAMANMARAŞ’TA BİR İLK

“Bu tedavi yöntemi Almanya’da yaklaşık 50 yıldır kullanılan bir tedavi yöntemi. Türkiye’ye de de yaklaşık 20 yıldır uygulamada. Kahramanmaraş’ta ise ilk oldu. biz daha da geliştirerek bu konuda klinik sayımızı artıracağız.” (Muttalip Akkuş)   

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İbrahim kar 5 yıl önce

Yer nere telefon yokmu

Avatar
Musatenekci 5 yıl önce

benim iki kızım var çölyak hastalığı ola bilir dediler doktorlar bana no ve yardımcı olursanız sevinirim

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326