Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı veda etti

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı İbrahim KAYA, Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına atanması nedeni ile veda yemeği düzenlendi.

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı veda etti

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı veda etti

Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı İbrahim KAYA, Muğla Vergi Dairesi Başkanlığına atanması nedeni ile veda yemeği düzenlendi.

09 Eylül 2020 Çarşamba 10:34

Birim amirlerimiz ve personellerin katılımı ile düzenlenen yemekte Grup Müdürü Halil İNCE, İbrahim KAYA’YA plaket takdim etti.

2015 yılında ilimize atanan Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Kaya’nın tayini çıktı. Muğla Vergi Dairesi Başkanı olarak atanan kara, kentimizde oldukça başarılı projelere ve çalışmalara imza atmıştı. kara, Kahramanmaraş’a veda ediyor.

2015’ten bu yana Hazine ve Maliye Bakanlığının Kahramanmaraş’taki vergi idaresinin üst temsilcisi olan İbrahim Kaya’nın, Muğla’ya atanması kentimiz adına bir kayıp, Muğla için de güzel bir fırsat oluşturuyor!

İbrahim kaya kimdir…

1979 yılında Gaziantep İli İslahiye ilçesinde doğdu.

İlk ve Orta öğrenimini İslahiye de tamamladı.

1998 yılında KSÜ Muhasebe Bölümünden mezun oldu.

1998 yılında Adana Defterdarlığında göreve başladı.

Çalışırken aynı anda öğrenimini de devam ettirerek 2003 yılında KSÜ İİBF İşletme Bölümünden mezun oldu.

2005 yılında Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanlığında Vergi Denetmen Yardımcısı olarak göreve başlayıp 2009 yılında Malatya Vergi Dairesi Başkanlığına Vergi Denetmeni olarak atandı.

2011-2013 yılları arasında Malatya ve Kahramanmaraş KOÖM Grup Başkanlıklarında Vergi Müfettişi olarak çalıştı. 2014 yılından itibaren Kahramanmaraş KOÖM Grup Başkanlığında Grup Başkan Yardımcılığı yaptı.

2014 Ekim ayından itibaren Hatay KOÖM Grup Başkanlığında, Grup Başkanı olarak görev yapmakta iken, 15.10.2015 tarihinde Maliye Bakanlığınca Kahramanmaraş Vergi Dairesi Başkanı olarak atanmıştır.

İbrahim KAYA evli ve üç çocuk babasıdır.

Son Güncelleme: 09.09.2020 10:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326