Kahramanmaraş’ta cinayet

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, 2 arkadaş arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Kahramanmaraş’ta cinayet

Kahramanmaraş’ta cinayet

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde, 2 arkadaş arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

29 Ağustos 2017 Salı 11:49

Alınan bilgiye göre olay ilçeye bağlı Arıkoğlu Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, önceden husumeti Ramazan Kızıkoğlu ve Hanifi Kodalak isimli 2 yakın arkadaş mahalle yakınlarındaki su deposu mevkiinde bir araç içerisinde buluştu. İkili arasında başlayan konuşma bir anda kavgaya dönüştü.  

Ramazan Kızıkoğlu (30) yanında getirdiği tabanca ile Hanifi Kodalak'a (32) ateş etti. Silah sesini duyan vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri Hanifi Kodalak'ın öldüğünü belirledi. Cinayet zanlısı Ramazan Kızıkoğlu, polise teslim olurken, Hanifi Kodalak'ın cesedi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Son Güncelleme: 29.08.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326