Palu ailesi ile ilgili son dakika haberi: Sapık Tuncer Ustael...

Türkiye 21 Aralık'tan beri ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sertprogramında kan donduran son dakika iddiaların ucunda olan Palu ailesini konuşuyor. İki cinayet, bir cinayete azmettirme, kendi öz evlatları dahil 4 çocuğa ve baldızına tecavüz etmekle suçlanan damat Tuncer Ustael'e, kızları ve torunları öldürülen aile bireylerinin bizzat yardım ettiği ileri sürülüyor.

Palu ailesi ile ilgili son dakika haberi: Sapık Tuncer Ustael...

Palu ailesi ile ilgili son dakika haberi: Sapık Tuncer Ustael...

Türkiye 21 Aralık'tan beri ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sertprogramında kan donduran son dakika iddiaların ucunda olan Palu ailesini konuşuyor. İki cinayet, bir cinayete azmettirme, kendi öz evlatları dahil 4 çocuğa ve baldızına tecavüz etmekle suçlanan damat Tuncer Ustael'e, kızları ve torunları öldürülen aile bireylerinin bizzat yardım ettiği ileri sürülüyor.

07 Ocak 2019 Pazartesi 13:22

Tatlı Sert programı can yayınında az önce son dakika gelişmesini Müge Anlı duyurdu. Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Palu ailesi hakkında işlem başlattıklarını, sapık damat Tuncer Ustael hakkında ise soruşturma açtıklarını belirtti. İşte Türkiye'nin kanını donduran olayda kendini cinci hoca olarak tanıtan damat Tuncer Ustael'e bu kadar iddia karşısında yanında duran Palu ailesi ile ilgili akıl almaz iddialar.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Türkiye'nin gündemine son dakika vahşet olarak düşen Palu ailesi ile ilgili detaylar netleşmeye başlıyor. Palu ailesine damat olarak giren Tuncer Ustael ile ilgili iddialar milyonlarca kişinin kanını donduracak cinsten. Kendini cinci hoca olarak tanıtan Tuncer Ustael hakkındaki korkunç iddialar arasında, kendi öz çocukları dahil 4 çocuğa tecavüz etmek, 3 cinayete teşebbüs, gasp ve işkence suçları bulunuyor. İşte tüm Türkiye'yi dehşete düşüren olayın tüm detayları...

Harun ve Havva Palu çiftinin 5 çocuğu bulunuyor: Fatih, İsa, Emine, Meryem ve Ayşe Melek. Çocuklardan biri olan Emine, Tuncer Ustael ile evleniyor. Kardeşi Meryem de Ahmet ile dünyaevine giriyor. Emine ve Tuncer Ustael çiftinin bir kız bir de erkek çocuğu oluyor. Meryem ve Ahmet çiftinin de Recep ve Melike adlarında iki çocuğu dünyaya geliyor. Sapık Tuncer kendisini tüm aile içinde 'cinci hoca' olarak tanıtıyor.

BİR TEK AHMET TAHNAL İNANMIYOR!

Ailede ona sadece baba Harun ve bacanağı Meryem'in kocası Ahmet inanmıyor. Ahmet'i ortadan kaldırmak isteyen Tuncer, eşinin kardeşi İsa'yı etkisi altına alıp onu öldürtüyor. Baba Harun oğlunun hapse girmesini istemediği için suçu üstleniyor ve hapse giriyor. Ahmet ölünce Meryem ve iki çocuğu (Recep-Melike), Tuncer'in kapıcı dairesinde kalmaya başlıyor. Tuncer burada evde kalan herkese tecavüz ediyor, işkencelerde bulunuyor. İşkence ve tecavüzlerin sonucunda evden kaçmayı başaran Recep hastane kontrolünün ardından yurda yerleştiriliyor.

KABUS DAMATLA BAŞLIYOR

İddiaya göre, damat Tuncer'in katılması ile aile kendisini kabusun içinde buldu. baba Harun'un 4, anne Havva'nın 1 evi vardı. kendini 'Cinci Hoca' diye tanıtan Tuncer'in gözü evlerdeydi. Aile fertlerni müridi yapan Tuncer'e sadece Meryem'in kocası Ahmet ve baba Harun inanmıyordu. Tuncer Ustael, karısının kardeşi İsa'yı bacanağı Ahmet'i vurmaya ikna etti. İsa, "Kardeşimi satıyordu" diyerek Ahmet'i öldürdü. Aile, Meryem'i cinle korkutup ağır tahrik ifadesi verdirdi. baba harun "Ben vurdum" diyerek suçu üstlendi.

PARMAK İZİ VARDI

Silahta İsa'nın parmak izi olmasın arağmen baba Harun 6 yıl 8 ay hapis cezası aldı. Ahmet ölüp, baba hapse girince meydan Tuncer'e kaldı. Meryem ve çocukları Tuncer'in evinde kalmaya başladı. Tuncer, cin bahanesi ile çocuklara inanılmaz işkenceler uyguluyor, ailede istediği kişiyi istediği zaman ceza için aç bırakıyordu. Tuncer işkence ettiği ve cinle korkuttuğu karısı Emine'nin önünde baldızı Meryem ve iki çocuğunun yanı sıra kendi iki öz evladına da tecavüz etti. Recep ismindeki çocuk evden iki defa kaçtı. Kardeşi Melike'yi kaçırmayı başaramamıştı. Açlıktan baygın halde bulunup karakolu teslim edilen Recep sağlık kontrolünde tecavüze uğradığı, aç bırakıldığı tespit edildi.

Tuncer Ustael hakkında dehşete düşüren bilgileri Müge Anlı canlı yayında paylaşırken, anne - kızın gömüldüğü iddia edilen yerde Kocaeli Emniyet Ekipleri, kadavra köpeği Melo ile arama başlattı. Tuncer Ustael'in aynı zamanda sadistik cinsel fantezileri olan, işkence yaparak tecavüz etmekten hoşlanan bir adam olduğu iddia ediliyor. Sürekli işkence ettiği ve cinlerle korkuttuğu karısının önünde baldızına, kendi öz çocuklarına ve yeğenlerine tecavüz ettiği öne sürülen Tuncer Ustael, erkek çocuk ve erkek yeğenine fiili livatada bulunduğu da iddia edildi.

3 AY OTOMOBİLDE YAŞADILAR!

Tuncer Ustael sattığı evden aileyi çıkarmak için duvarlara Arapça yazılar yazıp muskalar gizliyor ve "Ev büyülü" diyerek herkesi korkutuyordu. Kocasını öldürttüğü baldızı Meryem'e kredi çektirdi. Kredi ile aldığı otomobile doldurduğu aileyi 3 ay boyunca oradan oraya kaçırdı. İddiaya göre Tuncer daha önce tecavüz ettiği Meryem'e kafayı takmıştı. "Ahmet'in ailesi organ mafyası. Meryem onlara bizime ilgili haber uçuruyor" diye aileyi kandırdı.

ANNEANNE TORUNUNU KEFENLEMİŞ

Palu Ailesi'nin otomobilde yaşadığı sırada iddiaya göre Tuncer Ustael'in ağaca bağladığı, darp ettiği, aç bıraktığı Meryem öldü. Meryem'in kardeşi İsa ile birlikte kadını Tütünçiftlik sahiline gömdüler. Tuncer, yanında kalan Meryem'in 6 yaşındaki kızı Melike'ye tecavüz ediyordu. Hamile kalmasın diye karnına her gün taş bağlıyordu. Meryem'in kaybolmasından tam bir yıl sonra "İçine cin kaçmış" dediği Melike'yi ispirto içirip öldürdü. Anneanne Hava Palu, Melike'yi yıkayıp kefenledi. Tuncer bu defa Harun Palu'nun kız kardeşi Gülbahar Sadık'ın evine göz dikti. Tuncer, İsa, Ayşe Melek ve kayınvalidesi Havva ile biber gazı sıktıkları Gülbahar Sadık'a zorla boş senet imzalattılar. Aile ve Tuncer bir tek bu olaydan ceza aldı.

BABA AKIL HASTANESİNDE

Harun Palu, 2011'de hapisten çıkınca olanları duydu. Oğlu Fatih, kızı Ayşe Melek ve karısı Havva ile savcılığa gitti. Meryem ve Melike'nin Tütünçif1tlik'te gönüldüğünü söylediler. Kazı yapıldı, cesetler bulunamadı. Tuncer'in soruşturma sürerken cinlerle korkuttuğu aile ifade değiştirdi. Tuncer'e karşı olan tek kişi baba Harun, şizofreni teşhisi ile akıl hastanesine kaldırıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326