Künefe, Masal Kafe’de yenir!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde hizmet veren Masal Kafe, Vafıl ve Künefesiyle müşterilerin uğrak noktası oldu. İlçede Masal Kafe denilince akla ilk gelen, Vafıl ve Künefe oluyor.

Künefe, Masal Kafe’de yenir!

Künefe, Masal Kafe’de yenir!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde hizmet veren Masal Kafe, Vafıl ve Künefesiyle müşterilerin uğrak noktası oldu. İlçede Masal Kafe denilince akla ilk gelen, Vafıl ve Künefe oluyor.

10 Ocak 2018 Çarşamba 13:15

Genç ve güler yüzlü işletmeci Ali Onbaşı tarafından 7 ay önce Fatih Mahallesi, Mahir Ünal Caddesi üzerinde açılan Masal Kafe, her geçen gün gelişen ve büyüyen Türkoğlu’nda insanlara nezih bir ortamda vakit geçirme alternatifi sunuyor.  

Her yaşa ve zevke hitap edecek konseptte dizayn edilen Kafe, 14 ayrı sıcak yemek çeşidi, sıcak ve soğuk 10’larca içecek ile müşterilerini bekliyor.

İlçede, lezzet ve sunumuyla sektöre yeni bir soluk getiren Kafe, kaliteli hizmet anlayışıyla konukları en güzel şekilde ağırlıyor.

İşletmenin sahibi Ali Onbaşı, Türkoğlu’nda önemli bir eksikliği giderdiklerini söyledi.

İnsanların kahve kültüründen uzaklaşması amacıyla kafeyi açtığını belirten Onbaşı; “Geçen yıl Haziran ayında kafemiz faaliyete geçti. İnsanların kahvelerden uzaklaşması için böyle bir yer açtık. Ciddi anlamda ihtiyaç varmış, açtıktan sonra bunu gördük. İlçede bir kafe daha var. Hizmet noktasında birinci sınıf hizmet veriyoruz. Kafe’de sosyal nezih yerler oluşturduk. Yaklaşık 14 çeşit sıcak yemek menümüz var. Gelen müşterilerimiz güne çorba ile başlıyor. Öğleyin mantı, içliköfte, tavuk, et, ızgara çeşitleri ve tatlılarımızı tadıyor. Arkasından çerez geliyor. Ayrıca 10’larca içecek çeşidimiz var.” diye konuştu.

 

Vafıl ve Künefe’yi tadan müşterilerin, kafe’nin müdavimi olduğunu da kaydeden Onbaşı, “İşimizi daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. İnsanların Künefe ve vafılımızı gelip tatmalarını isteriz.  Bu lezzetleri tadanlar kafemizin müdavimi oluyor.” ifadelerini kullandı. (Muttalip Akkuş)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326