Küçük Ev Et Lokantası kriz dinlemedi! 4. Şubeyi açtı

Kahramanmaraş’ta 43 yılık lezzet tecrübesine sahip Küçük Ev Et Lokantası, yetenekli usta ellerden ortaya çıkan enfes kebap ve yemek çeşitleri ile dinamik ekip ruhu ve güler yüzlü işletmecisiyle her geçen gün şube sayısını arttırarak yoluna devam ediyor.

Küçük Ev Et Lokantası kriz dinlemedi! 4. Şubeyi açtı

Küçük Ev Et Lokantası kriz dinlemedi! 4. Şubeyi açtı

Kahramanmaraş’ta 43 yılık lezzet tecrübesine sahip Küçük Ev Et Lokantası, yetenekli usta ellerden ortaya çıkan enfes kebap ve yemek çeşitleri ile dinamik ekip ruhu ve güler yüzlü işletmecisiyle her geçen gün şube sayısını arttırarak yoluna devam ediyor.

24 Aralık 2018 Pazartesi 12:47

1976’dan günümüze Kahramanmaraş’ın ev yemekleri ve gastronomi lezzetlerine ev sahipliği yapan Küçük Ev Et Lokantası, kentte büyük bir yatırma daha imza attı.

Tekerek bölgesine, 9 Milyon lira değerinde, 2 bin 300 metrekare alana sahip 800 müşteri kapasiteli 4. Şubesini açan Lokanta, 80 çeşit zengin menüsü, ulaşılabilir fiyatları, kalitesi ve modern tasarımıyla kent halkı için tam bir lezzet durağına dönüştü.

“43 YILLIK LEZZET TECRÜBESİNE SAHİBİZ”

Küçük Ev Et Lokantası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çuhadar, 4. Şubeyi neden açma gereği duyduklarını anlattı. Lokantanın fiziki yapısıyla ilgili bilgiler veren Çuhadar; “4 şubemiz var. İlk şubemiz Küçük Ev Paça Çorba salonu. 2. Şubemiz Küçük Ev İskender şubesi. 3. Şubemiz çarşı şubesi ve son olarak Tekerek şubesiyle hizmet vermekteyiz. Yeni şube toplamda 2 bin 300 metrekare alana sahip. Yaklaşık 800 müşteri kapasitemiz ile menümüzde 80 çeşit yemek var. Çarşıdaki şubelerde trafik sorunu en önemli problem. Ayrıca görsellikle insanların gözüne de hitap etmek gerekiyor. İnsanların aileleri ile rahat edebileceği, yemeğini yiyip hemen kalkmamaları için sosyal yaşam alanı gerekiyordu. Bizde bundan yola çıkarak Tekerek şubemizi hizmete sunduk.” diye konuştu.

Yeni şubeye gelen müşterilerden olumlu tepkiler aldıklarını aktaran Çuhadar, lokantada hizmeti aksatabilecek olumsuzluklar için her türlü önlemin aldığını kaydetti. Lokantada engellilerin rahat etmesi için bir takım çalışmalara yaptıklarını da anlatan Çuhadar;

“Bizi tercih eden müşterilerimiz bize olumlu tepkilerle dönüyor. Bize ‘misafirlerimizi getirebilecek yer bulduk’ diyorlar. Buda bizi gururlandırıyor. Lokantamızda hizmeti olumsuz etkileyecek elektrik ve su kesintilerine karşı her türlü önlemi aldık. Engelli girişi ve WC’si, mescit, bebek bakım odaları ve çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılara sahibiz. Engelli vatandaşlarımızı da düşündük. İşletmemizde engelli lavabosu ve WC’si ile onların gönül rahatlığıyla istifade edecekleri bir alan oluşturduk.” Şeklinde konuştu.

“PARAMIZI YASTIK ALTI YAPMADIK”

Türkiye’nin ekonomik açıdan sıkıntılı bir süreçten geçtiği dönemde yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini bildiren Çuhadar şöyle konuştu:

“ Buraya 9 milyon yatırım yaptık. Bu kriz dönemi, yatırım yapmanın tam zamanı. Ülkemizin bu zor günlerinde bizde risk alarak paramızı yastık altı yapmayıp 9 milyonluk yatırım gerçekleştirip burada 50 kişiye istihdam sağladık. Önümüzdeki 2 yıl içinde kurumsallaşma açısından farklı bir konseptle öncelikle Kahramanmaraş’ta farklı bir proje ile yatırımlarımızı sürdüreceğiz.” (Muttalip Akkuş) 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326