Antikçağda Maraş sempozyumu 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) işbirliğinde "Uluslararası Antikçağ'da Maraş Sempozyumu" düzenlendi.

Antikçağda Maraş sempozyumu 

Antikçağda Maraş sempozyumu 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) işbirliğinde "Uluslararası Antikçağ'da Maraş Sempozyumu" düzenlendi.

17 Kasım 2017 Cuma 16:25

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen sempozyumda, çok çalışmak gerektiğini belirtti.

Deveci, "New York valisinin kızı şalvarı giyip çamurun ve toprağın içinde çalışıyorsa bizim çok daha fazla çalışmamız gerekir. Bizim bayanlarımız daha çok çalışmalı. Kırsaldakiler çalışıyor, yanlış anlamayın. Kırsaldakiler gerçekten çok iyi çalışıyor. İş hayatına başladığımız zaman şehirdekiler de biraz gevşeklik görüyoruz. Çok çalışırsak ancak bir yerlere geliriz. Bizim Nobel ödülü almış Prof. Dr. Aziz Sancar hocamızın da söylediği gibi 'Ben zekaya değil çalışmaya inanırım' diyor." şeklinde konuştu. 

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Cevdet Kabakcı ise Kahramanmaraş'ın bütün dönemlerini anlatmak için farklı tarihlerde sempozyumlar düzenlediklerini söyledi.

Ulusal ve uluslararası sempozyumların çıktılarının da kitaplaştırılarak kayıt altına alındığını dile getiren Kabakcı, bugün de Antik Çağ'da Kahramanmaraş Sempozyumu yaptıklarını, bundan sonra da Uluslararası Türk Oyunları Sempozyumu yapacaklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından KSÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Doğan'ın başkanlığını yaptığı ilk oturuma geçildi.

Daha sonra iki salonda devam eden sempozyum, 47 akademisyen bildirilerinin sunumuyla devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326