Büyükşehir Sporcuları Başarıdan Başarıya Koşuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübü her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor.

Büyükşehir Sporcuları Başarıdan Başarıya Koşuyor

Büyükşehir Sporcuları Başarıdan Başarıya Koşuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Gençlik ve Spor Kulübü her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor.

19 Temmuz 2018 Perşembe 17:37

Kahramanmaraş’ı sporcu fabrikası haline getirmeyi hedeflediklerini kaydeden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Yaz spor okullarımızın amaçlarından birisi de yetenekli sporcuları amatör takımlarımıza kazandırarak birçok farklı dallarda Kahramanmaraş’ımızı en iyi şekilde temsil etmelerini sağlamaktır.

Kahramanmaraş’ımızı sporcu fabrikası haline getireceğiz. Bunun için hızla çalışmalara devam ediyoruz. Ayrıca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüz güreş, futbol, basketbol, rafting, karete, kıck boks, boks, paravolley, engelli yüzme gibi bir çok dalda faaliyet göstererek başarıdan başarıya koşuyor” dedi.

FUTBOLDA 150 SPORCU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen başarılarının yadsınamayacak kadar çok olduğuna işaret eden Başkan Erkoç: “Futbol takımımız ilk yılında 2. Amatör kümede başladığı mücadelesinde şampiyon olarak 1. Amatör kümeye yükselmiştir. Şu anda futbol takımımızda çeşitli dallarda olmak üzere yaklaşık 150 sporcumuz bulunmaktadır” dedi.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde bulunan Paravolley Takımı’nın namağlup şampiyon olduğuna dikkat çeken Başkan Erkoç: “Büyük bir özveri ve yoğun çalışmalarının karşılığını sezon boyunca oynadığı maçları kazanarak namağlup şampiyon olan Paravolley Takımız Süper Lige yükselmiş ve ayrıca Türkiye Şampiyonluğunun yanı sıra sezon boyunca da enlerin seçildiği bireysel sporcu ödüllerinin de sahibi yine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Paravolley Takımı olmuştur” diye konuştu.

YÜZMEDE 4 DALDA FAALİYET

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü olarak yüzme dalında da faaliyet gösterdiklerini kaydeden Başkan Erkoç sözlerine şöyle devam etti: “Kulübümüz yüzme dalında engelli yüzmede faaliyet göstermekte. Yüzme takımımız Büyük Kız ve Küçük Kız ile Büyük Erkek ve Küçük Erkek dallarında faaliyet göstermektedir.

Bunun haricinde basketbol takımımız Türkiye genelinde ilk 16 takım arasına girmeyi başarmış ve Türkiye finallerine adını yazdırmıştır.

Karate dalında takımımız bölge şampiyonasında 2. olurken, Türkiye çeyrek finallerine adını yazdırmıştır.”

GÜREŞTE DÜNYA ŞAMPİYONU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün güreşte de mücadele ettiğine vurgu yapan Başkan Erkoç: “Atasporumuz güreşte takımımız Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonaları çıkarmış bir takıma sahibiz. Hatta şu anda İtalya’da yapılacak Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası’nda 10 sıklette mücadele edecek Güreş Milli Takımı’na 5 güreşçimizi gönderdik. Milli Takımımızın yarısını bizim güreşçilerimiz oluşturmaktadır” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326