Dağlı Yapıdan bayram mesajı

Dağlı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Dağlı, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Dağlı Yapıdan bayram mesajı

Dağlı Yapıdan bayram mesajı

Dağlı Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akif Dağlı, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 10:39

Bayramların milli birlik ve beraberlik, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının doruğa ulaştığı müstesna günler olduğunu belirten Dağlı

Mesajında şunları kaydetti:

“Özellikle bu günler toplumsal ve manevi değerlerin yeşertilmesi ve yeni nesillere aktarılması açısından çok önemlidir. Bu müstesna günlerde kırgınlıklar, dargınlıklar bir kenara bırakılmalı, eş, dost, akraba bir araya gelinilmeli, sevinçler, coşkular, hüzünler hep beraber paylaşılmalı, milli birlik ve beraberlik bilincimiz pekiştirilmelidir.   

        

Özellikle bayrama buruk giren şehit ailelerimizi, gazilerimizi, kimsesiz, fakir ve muhtaç vatandaşlarımızı, hastalarımızı ziyaret etmeli, onların gönüllerini almalı, bayram sevincimizi ve coşkumuzu onlarla paylaşmalı, ihtiyaçlarını gidermeli ve her zaman yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmak ve yardımlaşmak sadece bayramlarla sınırlı kalmamalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta tüm İslam Alemi’nin Kurban Bayramını kutlar, Mübarek Kurban Bayramının karşılıklı saygı ve hoşgörü ortamında geçmesini temenni ederim.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326