Kahramanmaraş, Pizza pizzayı çok sevdi!

Kahramanmaraş halkı, Türkiye'nin pizza zincirlerinden yüzde 100 Türk markası olan Pizza Pizzayı çok sevdi.

Kahramanmaraş, Pizza pizzayı çok sevdi!

Kahramanmaraş, Pizza pizzayı çok sevdi!

Kahramanmaraş halkı, Türkiye'nin pizza zincirlerinden yüzde 100 Türk markası olan Pizza Pizzayı çok sevdi.

25 Ocak 2018 Perşembe 17:50

Türkiye'nin en çok sevilen pizzalarından olan helal gıda sertifikalı Pizza Pizza, Kahramanmaraş’ta yöreye has lezzetler katarak hazırladığı ‘İrişkiştli ve kavurmalı’ pizzayı tüketicilerle buluşturdu. 

Pizza Pizza Kahramanmaraş Şube Müdürü İbrahim Gerekli, yerli marka ile çıktıkları yolda kısa sürede başarı yakaladıklarını belirtti. Kahramanmaraş’ta Piazza AVM’nin ardından Tekerek yolunda 2. Şubeyi açtıklarını aktaran Gerekli, bu yıl içerisinde çarşı merkezinde de bir şube daha açacaklarını söyledi.

İki şubede 8’i motorize 13 kişilik ekiple kentin tamamına hizmet verdiklerini ifadeden Gerekli; “İlk şubemizi 2013 yılında Piazza AVM’de açtık. Kahramanmaraşlılar yoğun ilgi gösterdi ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda 2015 yılında paket servisi için en çok talebin geldiği bölgede, Tekerek şubemizi açtık. Böylece müşterilerimize daha hızlı ve sıcak pizza servis eder hale geldik. 2. Şubenin açılışından bu yana yoğun bir talep var. Çok güzel geri dönüşler oluyor. Kahramanmaraş helal gıda sertifikalı Pizza Pizzayı çok sevdi.” dedi.

KUPA KAZANDIK”

Müşteri memnuniyetinin, Türkiye genelinde 150 şube arasında yapılan anket çalışması sonucu kendilerine kupa kazandırdığını bildiren Gerekli; “Bu geri dönüşler sayesinde, 2017 yılında Türkiye’deki 150 şube arasında müşteri memnuniyeti ve hijyen açısından şampiyon olduk ve genel merkezden kupamızı aldık. Aslında en büyük kupayı bize Kahramanmaraş halkı verdi.” diye konuştu. 

YÖREYE HAS PİZZA

Pizza Pizza’nın yüzde yüz yerli sermaye olduğunu dile getiren Gerekli, şöyle konuştu; “Markamızın en büyük özelliği yüzde 100 yerli olması. Ayrıca Pizza Pizza’nın Türk damak tadına çok uygun olması. Her bölgede yöreye has lezzetler seçiyoruz. Maraş’a özel sucuklu pizzamız var. Lezzet olarak tam bir irişkit sucuğunun andırıyor. Bazı müşterilerimiz bu pizzanın bağımlısı oldu. Kavurmalı pizzamızda var. Biz ürünümüze çok güveniyoruz. Pizzamızı tatmayan Kahramanmaraşlıları, şubemize davet ediyoruz.” (Muttalip Akkuş)

Son Güncelleme: 25.01.2018 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326