Türkoğlu’nda 15 Temmuz coşkusu!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günün 3 yılında meydanlarda toplanarak darbeye karşı hayır dedi.

Türkoğlu’nda 15 Temmuz coşkusu!

Türkoğlu’nda 15 Temmuz coşkusu!

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde vatandaşlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günün 3 yılında meydanlarda toplanarak darbeye karşı hayır dedi.

16 Temmuz 2019 Salı 09:03

İlk olarak Türkoğlu Belediyesi önünde toplanılıp millet meydanına kadar ‘Milli Birlik Yürüyüşü’ gerçekleştiren vatandaşlar ardından alanda bir araya geldiler. Burada 15 Temmuz ruhunu yansıtan fotoğraf, film ve darbe gecesini anlatan kamu spotları yayınlandı, Kuran-ı Kerim tilaveti ile 15 Temmuz şiirleri okundu.

Ardından bir konuşma yapan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “ Türkiye coğrafi olarak dünyanın en kritik yerinde olan bir ülke. Türkiye’de 10 yılda bir darbe, 40 yıldır PKK illeti sürerken başka ülkelerde bu olmuyor. Geçmişte Osmanlının usta idarecisi Abdulhamit han’a yapılan entrikaların hepsi bugün Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye’ye yapıldı.

Cumhurbaşkanımızı öldürmeye giden bir tim düşünün, ülkeyi bölmeye çalışan FETÖ askerlerini düşünün burada bile bir araya gelemedik. Darbeden sonra ‘bu tiyatro denildi’, darbe diyemediler. Türkiye bizim ortak paydamız. Amaç sadece iktidara gelmek olmamalı. Bundan 3 yıl önce asrın münafığının Avrupa’nın mandalığını kabul etmiş ve Türkiye’yi bölmek isteyen kendini 1 dolara satan hainlerin Türkiye’yi bölmek için kalkışmalarının yıl dönümü. Buradan ders çıkartmalıyız. Bizlerin uyanık olması lazım. Bir ve birlik olmamız lazım. “ diye konuştu.

İlçe Kaymakamı Gürbüz Saltaş ise “3 yıl önce bir grup hain TSK içerisinde başlattığı darbe girişimi savuşturulduysa, 100 yıl önce bu milletin İngiliz ve Fransızlara verdiği savaşta aynıdır. Bu millet kendi iradesinin üstünde bir iradeyi kabul etmedi etmeyecekte. Biz el ele verirsek üstünden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.” İfadelerini kullandı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner374

banner367

banner366

banner360

banner326